GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE 6510tl

Hocam ben etmeyi düşünüyorum ama forceda tercih etmeyeceğim sanırım. Atx olması gerçekten önemli kabloları sıkış tıkış hiç sevmiyorum ve işkence oluyor. Pcie5 beyaz atx bişi kovalayacağım.
Aynen aceleye gerek yok. Bizim kartlar çok büyük. LAN hızı 1G az bence. 2.5G olması bu zamanda en az.

Ekran kartı slotu yukarıda olduğu için sorun yaşatmıyor.

İşte o sorun olmuyor sanırım kasa ön pinlerinden bahsediyorsun onlara temas etmiyor bu kart zamlanır ama b650 yine düşer ben tavsiye ediyorum 4 faz farkını dert etmeyin derim.
Hocam Amazon kodları olsaydı şu an Force bakabilirim şu an için USB sayıları da az.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı slotu yukarıda olduğu için sorun yaşatmıyor.
Tamam biraz kalıyor boşluk temas etmiyor fakat rahat kablolama yaptırmaz kartı sökmek lazım oralarla işimiz olduğunda.

Benim istediğim kartlar bunlar. Bunlar indirime girse ne güzel olur ya.

Hocam Amazon kodları olsaydı şu an Force bakabilirim şu an için USB sayıları da az.

Tamam biraz kalıyor boşluk temas etmiyor fakat rahat kablolama yaptırmaz kartı sökmek lazım oralarla işimiz olduğunda.

Şunu gördüm attığınız linkte canım çekti

Hocam ben etmeyi düşünüyorum ama forceda tercih etmeyeceğim sanırım. Atx olması gerçekten önemli kabloları sıkış tıkış hiç sevmiyorum ve işkence oluyor. Pcie5 beyaz atx bişi kovalayacağım.
valla bende iade ettim hocam para hızlı gelirse iyi çünkü gaming gecesi yaklaşıyor malum

gaming gecesinde 9500 e alıp iptal etmistim cpu girislerinin 8+4 olması sebebiyle

Gaming X daha kalın ve askeri zırh gibi o daha çok şık durur.

Attıklarımdan ikisinden biri indirime girerse alacağım. Vallaha alıyorsam anakart iyi olsun kafam rahat etsin. O kadar işlemciye ve ekran kartını yüksek alıyoruz anakartta ucuza kaçıyoruz.

valla bende iade ettim hocam para hızlı gelirse iyi çünkü gaming gecesi yaklaşıyor malum

gaming gecesinde 9500 e alıp iptal etmistim cpu girislerinin 8+4 olması sebebiyle
Hocam bende iade başlattım elime gelmişti kart. Ama bunu iade edip çokta para bayılmak istemiyorum. İşlemciyi 7500f ikinci el alıcam daha ram bile alamadım kararsızım. 5070ti gpu.

Gaming X daha kalın ve askeri zırh gibi o daha çok şık durur.

Attıklarımdan ikisinden biri indirime girerse alacağım. Vallaha alıyorsam anakart iyi olsun kafam rahat etsin. O kadar işlemciye ve ekran kartını yüksek alıyoruz anakartta ucuza kaçıyoruz.
Siyah hocam ya bana beyaz lazım bu paraları veriyorsam.

Hocam bende iade başlattım elime gelmişti kart. Ama bunu iade edip çokta para bayılmak istemiyorum. İşlemciyi 7500f ikinci el alıcam daha ram bile alamadım kararsızım. 5070ti gpu.
B850 alın ATX kablolamayı rahat yap kafana rahat etsin. Zaten 7k gözümüzden çıkıyor indirim kovalasın 9k B850 alıp geçin. Amazon şu B850 kartlarda 1500-2000TL indirim etse ne güzel olur.

Siyah hocam ya bana beyaz lazım bu paraları veriyorsam.
Beyaz ICE modeli var ona bakın o fiyatlarda. Hem Wi-Fi 7.

Benim kasa sistem siyah olduğu için siyah veya gri bakıyorum.

Bu tam senlik.

Keşke hocam ama attıklarınızın düşeceği en iyi fiyat tahminimce 8999TL falan belki, usb portları evet az ama yeterli bence gündelik kullanıcı için.

İncehesapta geçen 9000'e düşmüştü.

Keşke hocam ama attıklarınızın düşeceği en iyi fiyat tahminimce 8999TL
Bu fiyata düşse alırım özellikle Gaming X. Kupon da yok elektronik bilgisayar ürünlerine özellikle o zaman düşürüyorlar fiyatları ikisi bir yapmıyor bunlarda çakal. :)

Gaming X modeli Eagle modelin biraz üstü daha kaliteli model. Anakart kalın ve daha sert yapısı var. Kaplaması zırh gibi ve daha şık durur kasanın içerisinde.

Bu dedikleriniz çok doğru hocam tercih etme sebebi oluyor ama pcie4 olduğu için şuan başka kart bakmayı düşünüyorum.
Dostum dünya üzerinde PCI-E 5.0 bağlantısına ihtiyacı olan tek bir Allahın kulu var mı cidden? yani PCI 3.0 ın bile daha sonuna gelemedik siz PCI 5.0 sanki standartmış gibi konuşuyorsunuz akıl alır gibi değil.

Elinde RTX5090 bile olsa PCI 3.0 ile tam kapasite kullanabiliyorken fersah fersah daha kötü kartlarınızla PCI 4.0 ı neden beğenmiyorsunuz aklım almıyor. Muhtemelen PCI 4.0 ın yetmediğini görmek için RTX9090 tarzı bir kart gerekir ki onda bile PCI 4.0 ın limitlerine ulaşılamayabilir...

Dostum dünya üzerinde PCI-E 5.0 bağlantısına ihtiyacı olan tek bir Allahın kulu var mı cidden? yani PCI 3.0 ın bile daha sonuna gelemedik siz PCI 5.0 sanki standartmış gibi konuşuyorsunuz akıl alır gibi değil.

Elinde RTX5090 bile olsa PCI 3.0 ile tam kapasite kullanabiliyorken fersah fersah daha kötü kartlarınızla PCI 4.0 ı neden beğenmiyorsunuz aklım almıyor. Muhtemelen PCI 4.0 ın yetmediğini görmek için RTX9090 tarzı bir kart gerekir ki onda bile PCI 4.0 ın limitlerine ulaşılamayabilir...

Kral sakin ol. Size yeterse PCI-E 3.0 kullanabilirsiniz.

B850M Force araştırdım Overclock özelliği var ve yeni nesil anakart. USB sayısı az fakat daha güncel anakart. Büyük ekran kartı sığıyor sanırsam fotoğraf da görmüştüm kablolarda boşluk kalıyor. 9800x3D işlemcilere bile yetiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,815
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri