Yardım 7800x3d ye hangi sıvı soğutma?

aynısını bende kullanıyorum gayet yeterli öneririm ve uygunda
bu ikisi arasındayım. kasamda endorfy fluctus fanlar kullanıyorum memnunum da.

bu ikisi arasındayım. kasamda endorfy fluctus fanlar kullanıyorum memnunum da.
360 bence gereksiz 240 mm zaten yeterli he param fazla dersenız ozaman bu paralardan ziyade ekranlı bir sıvı sogutma daha guzel olacaktır.

360 bence gereksiz 240 mm zaten yeterli he param fazla dersenız ozaman bu paralardan ziyade ekranlı bir sıvı sogutma daha guzel olacaktır.
hocam hiç okumadın sanırım amaç çok farklı ayrıca 7800x3d den bahsediyoruz 360 az değil

yok ses 30db i aşmıyo ve boşta 44-45 derece üstü olmuyo chrome da film dizi açıp forumda takılırken 46-47 derece oyunlarda da net test etmedim ama 70 i görmüyo sadece belki daha iyisi olur diye bakınıyorum. asıl sorun sanırım işlemci soğutucusundan çok kasadaki fanların aşırı yavaş çalışması ekran kartı da normale göre yükseldi bi tık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim sorunum zaten oyunda değil. bende kulaklık takıyorum oyun oynarken. sorun boş internette takılırken forumda takılırken ki zaman. aslında çoğunu rahatsız edecek bi ses yok benimki takıntı
Fan controlden çok hassas ayar yapılıyor, sensörler mikslenebiliyor bir dene

Fan controlden çok hassas ayar yapılıyor, sensörler mikslenebiliyor bir dene
bios da sıcaklıklar ayrı gigabyte center da ayrı onu çözemedim. sesten yana şuan sorun yok da sıcaklıklar arttı bi tık normal olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kış ayı petekler açık bide normal gerçi

hocam hiç okumadın sanırım amaç çok farklı ayrıca 7800x3d den bahsediyoruz 360 az değil
hocam aynı işlemciden bende de var. önerdiğim sogutucudan da var. sessiz istiyorsunuz oyüzden önerdim siz daha cok ne istediğinize karar verin önce :)

hocam aynı işlemciden bende de var. önerdiğim sogutucudan da var. sessiz istiyorsunuz oyüzden önerdim siz daha cok ne istediğinize karar verin önce :)
ne istediğimi biliyorum sadece istediğimi bana ne sunacak onu bilmiyorum ondan burda soruyorum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri