Kasama bu fanlar uyumlu mu?

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
819
game power warcy prisim kasam var segotep 360mm sıvı soğutucu var kasa fanları ve bu sıvı soğutucu fanı kasanın üstündeki led tuşundan aynı anda değişiyor şimdi bu fanı alsam en alt kısım boş kasada oraya taksam hepsini topluca nasıl kontrol ederim anakartım b850 mk

game power warcy prisim kasam var segotep 360mm sıvı soğutucu var kasa fanları ve bu sıvı soğutucu fanı kasanın üstündeki led tuşundan aynı anda değişiyor şimdi bu fanı alsam en alt kısım boş kasada oraya taksam hepsini topluca nasıl kontrol ederim anakartım b850 mk

Bunlarda ayrıca modülde var. Ama argb oldugundan 3 tanesini bir birine seri baglarsın argb kısmını sonuncusunu diger fanlardan birine seri bağla digerleriyle senk olur büyük ihtimalle modulu kullanmazsınz digerleri ile aynı çalısması lazım fark olabilir ama bende corsair asus ve thermalright var. hepsi seri baglı ama bir grup fan rgb ler ters hareket ediyor. model ayrımı var galiba ama bunlar yerine aynı para nerdeyse corsair öneririmm sessiz kaliteli.

Bunlarda ayrıca modülde var. Ama argb oldugundan 3 tanesini bir birine seri baglarsın argb kısmını sonuncusunu diger fanlardan birine seri bağla digerleriyle senk olur büyük ihtimalle modulu kullanmazsınz digerleri ile aynı çalısması lazım fark olabilir ama bende corsair asus ve thermalright var. hepsi seri baglı ama bir grup fan rgb ler ters hareket ediyor. model ayrımı var galiba ama bunlar yerine aynı para nerdeyse corsair öneririmm sessiz kaliteli.
kasamdaki fanlarda bu attığımdan olduğu için bunu tercih etmek istiyorumm

kasamdaki fanlarda bu attığımdan olduğu için bunu tercih etmek istiyorumm
Öyleyse yapacak bir sey yok al geç ama kalite olarak çok iyi bir ürün değil hava degeri 45 cmf corsair 72 cmf işlemcide falan kullanacaksan teoride fan ama yük binince kullanılır mı bilemedim. çok çok iyi bir ürün değil ama aynı olsun dersen al geç seri bagla argbleri 3 tanesini birbirine boşta kalan seri kabloyu diger fanlardan bir tanesine bağla senk olur.

Öyleyse yapacak bir sey yok al geç ama kalite olarak çok iyi bir ürün değil hava degeri 45 cmf corsair 72 cmf işlemcide falan kullanacaksan teoride fan ama yük binince kullanılır mı bilemedim. çok çok iyi bir ürün değil ama aynı olsun dersen al geç seri bagla argbleri 3 tanesini birbirine boşta kalan seri kabloyu diger fanlardan bir tanesine bağla senk olur.
tamamdır zaten bunu sırf görüntüsü için alıyorum desem yeridir alt kısım karanlık kalıyor ışıksız sadece görüntü amaçlı kullancam teşekkür ederim

bu fanların kasanıza görselden başka hiç bir şey katmayacagını bilmenizi isterim.

Benım kasa da bu fan dan 3 tane var ve ek olarak 3 fan daha aldım hocam total 6 olacak ve 6 sının senkronize çalışmasını nası ayarlaya bilirim egozoz fan hava tahliyesi olacak kasanın altına 3 ek fan takıcam içeri hava üfleyecek ve yan çapraz 2 fan da içeri üflüyor mevcut durum da sadece dediğim gibi satın aldığım ek 3 fanı alt kısma entegre edip Armoru Create de senkronize çalışması için nasıl ayarlamam lazım bilginiz varsa açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H
tamamdır zaten bunu sırf görüntüsü için alıyorum desem yeridir alt kısım karanlık kalıyor ışıksız sadece görüntü amaçlı kullancam teşekkür ederim
Hocam benım kasa da bu fan dan aktif 3 tane var Armoru Create den senkronize ama EK 3 fan daha altım kasanın altına takıcam 3 fane ve diğerleriyle senkronize olması için nasıl yapabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fanların kasanıza görselden başka hiç bir şey katmayacagını bilmenizi isterim.
O kadar kötü mü bu fanlar ?!!!

1800rpm max fan hızında 45 cfm veriyor bu değerler çok çok çok zayıf üstelik 30 dba ses gürültüsü var. üfleseniz kasanızı daha iyi soğutursunuz.siz beğeniyorsanız eğer ve kasanızda ısınacak pek ağır yüklü donanımlar yok ise tercih edebilirsiniz görsellik açısından ama o parayı kesinlikle hak etmiyor. anakartınız da argb pini mevcut ise bu ürünü alıp en az 6 yıl kullanabilirsiniz. https://www.akakce.com/kasa-fani/en...-9050196-ww-3-lu-12-cm-fiyati,1290196100.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,130
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri