🔥İndirim LG C5 W-Oled TV 42.499 TL

Merhaba, 75cm derinlikli masa için çok mu büyük olur. Dell G2724D monitörüm var 2K, şuan bana küçük ideal arası gelmeye başladı. İlk aldığım zamanlar güzeldi sanki boyutu insan alışıyor zamanla :D. Tv yi alırsam masanın ortasında PC, PS5, Apple TV, Mac Mini ile kullanacağım. Şuan yeni masa yaptırıyorum, ve masa derinliği 75cm karar verdik fakat bunu 1m ye kadar uzatabilirim ona göre kestiririz mdfyi. 42'' olsa direk çökeceğim ama 48 '' düşündürüyor açıkçası çok mu büyük gelir diye.

Merhaba, 75cm derinlikli masa için çok mu büyük olur. Dell G2724D monitörüm var 2K, şuan bana küçük ideal arası gelmeye başladı. İlk aldığım zamanlar güzeldi sanki boyutu insan alışıyor zamanla :D. Tv yi alırsam masanın ortasında PC, PS5, Apple TV, Mac Mini ile kullanacağım. Şuan yeni masa yaptırıyorum, ve masa derinliği 75cm karar verdik fakat bunu 1m ye kadar uzatabilirim ona göre kestiririz mdfyi. 42'' olsa direk çökeceğim ama 48 '' düşündürüyor açıkçası çok mu büyük gelir diye.
büyük gelir hocam ben 75cm masada 32" kullanıyorum ideal 42 ve 48 çok büyük olur 1 metre yaptırırdım ben

Fiyat bedava ama keşke 42 olarak da gelse.
48C3 var bende de çok güzel seri, senartolu oyunlarda ve racing oyunlarda çok güzel oluyor. Keza sinema için söze gerek yok

dediğiniz gibi çok az oyun destekliyor hocam ben film vs. için merak etmiştim. hdr ayarlarda olması lazım gözükmüyorsa internetten bir bakın aktif etmek için dolby nin storedaki uygulamaları vs. kullanılıyordu sanırım çok bilmiyorum
TV ayarlarından kapalı da kalmış. Nasıl farketmem.
8693.webp

nasıl hocam fark var mı? dv bir içerik açıp baksanıza dv bildirim yazısı geliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

39k iken alacaktık şunu geçen ay yok yere 3.5kdan olacak gibiyiz :D
HDR acınca sağ üstte dolby vision yazısı cıkıyor artık. Önceden cıkmıyordu. :d Gözmden kacmıs

büyük gelir hocam ben 75cm masada 32" kullanıyorum ideal 42 ve 48 çok büyük olur 1 metre yaptırırdım ben
Senaryoyu şöyle yapalım, masayı 1m yaptırdık diyelim, F80 ile bağlı monitörüm, oyun harici kullanımda tvnin önüne çekip, oyun kullanımında da biraz daha geriye yaslanıp gamepad ile oynasak mesela. Tabi 2m derinliğe odamın yapısı gereği ulaşamam ama 1-1.5m mesafe aralığında kalırım diye düşünüyorum.

Senaryoyu şöyle yapalım, masayı 1m yaptırdık diyelim, F80 ile bağlı monitörüm, oyun harici kullanımda tvnin önüne çekip, oyun kullanımında da biraz daha geriye yaslanıp gamepad ile oynasak mesela. Tabi 2m derinliğe odamın yapısı gereği ulaşamam ama 1-1.5m mesafe aralığında kalırım diye düşünüyorum.
f80 destekler mi ya da bu tvnin vesa desteği var mı bilmiyorum hocam kontrol edin onları. onun haricinde bu kadar büyük bir ekranın sürekli konumunu değiştirmek nasıl olur bilemedim nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın

2 metre 48 inç için uzak bir mesafe. 55 inçte bile tavsiye edilen 1,7m - 2,2m arasında.

48 inç için ideal izleme mesafesi bence 1,5 metredir. Aynı mesafe oyun kısmında da konforlu olacaktır. Aslında görüş açımıza göre gördüğümüz kısmın büyük çoğunluğunu kapladığı için mesafe ekran boyutu için çok önemli.

yıllardır 43 inc kulanıyoz odamızda. hiçte sırıtmıyor alsam bende 65 isterdim belki. ama oled olacaksa 48 e razı olunur şahsen. fiyatı beğendim. yinede bi üstünü alırdım.

yıllardır 43 inc kulanıyoz odamızda. hiçte sırıtmıyor alsam bende 65 isterdim belki. ama oled olacaksa 48 e razı olunur şahsen. fiyatı beğendim. yinede bi üstünü alırdım.
Bi üstü (55'') 23k daha pahalı. Ben de bi üstünü isterdim ama 23k farka değeceğini düsünmüyorum. 65'' olandan bahsetmiyorum bile neredeyse 100k ya satılıyor.

55'' olanını alacak olsam zaten 85'' mini led satılıyor, gider onu alırım. Bence daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri