Gamermarkt icra davası açmış

aranmaktan ve ya ihbar basılmaktan korkmuyom da lavukla nası ugrasayım acık hat kullanıyo ismi bile gercek ismi degildir diye dusunuyorum

ozmn yapicak birsey yok ode gitsin babacan bekletme fazla faiz cart curt bindirim yapıyorlar turkcell'e borcum varmıs 2020'den beri katlana katlana arttırmıslar 56k odedim bende 4 ay once

15500Tlye indirim yaptılar ve iki taksit yaptılar iyi mi sizce

1773325582095.webp
uyap'a giremiyom dns ve ya goodbyedpiden mi bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
Dostum ilamsız icra açmışlar. Eline kağıt geldiği gibi adliye ye gidip benim böyle bir borcum yok diye itiraz et. 2018de bana da aynısını yaptılar ilamsız icra olunca itiraz ettiğinde bir bok olmuyor. Korkutmayı severler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtiraz süresi geçtiyse tutar ne kadar ise ödemek zorundasın ilamlı icraya döndürmüşsün

adam avukat masrafı yapmıştır kaçışı yok illaha bir para çıkacak
dava açılmış ödeme gözüküyor diyor adam avukata o kadar para vermiştir hesabı almakla kurtulamaz bence
Gamermarkt sitesinin kendi avukatı var böyle durumlarda hesabı alan kişinin sadece hesabın geri alındığını kanıtlaması gerekiyor. Gerekli kanıtları sunduğu zaman site ilgileniyor kullanıcıya yansıyan bir avukat ücreti vs. yok. Zaten site tamamen güvenlik üzerine kurulmuş en ufak detayına kadar her şeyi ayarlamışlar hesap satın alırkende satarkende işlemleri kendi çalışanları yapıyor. Buna bağlı olarak mesela X bir sitede 1000tlden 100tl komisyon alınıyorsa bu sitede 250tl komisyon alınıyor. Fiyatları daha pahalı oluyor ama güvenlik en üst seviye. Diğer sitelerin çoğunda hesap geri çekildiği zaman satıcının site içi bakiyesi varsa ordan tahsil etmeye çalışıyorlar yoksa da kendinizin bir yerlere başvuru yapmanızı istiyorlar tam hatırlamıyorum mahkeme diyeyim mesela. Siz mahkemeye başvuru yaptığınız zaman dolandıran satıcının bilgilerini sizle paylaşmıyorlar mahkemeyle paylaşıyorlar.

Hocam gamemarkt böyle işlerle uğraşıyor, eskiden riot hesaplarini satıp geri alabiliyordun . Ben hep sattım hiç geri almadım sorun yaşamadım da arkadaşına söyle hesabı geri versin o zaman halloluyor
o kısımı geçmiş hocam dava açılmış artık, avukat+ dosya masrafları bile kaç k tutar kim bilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,135
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri