❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

mail atıyorum onada dönüş yok. zaten kampanyası var diye bu ekran kartını aldık yok

beyler 1 ocakta yaptığım başvuru iki gün önce sonuçlandı reddedilmiş mail attım düzelttiler muhtemelen bayağı sıra var bekleyin illaki gelir eğer reddedilirse eksik şeyleri düzeltmeniz için 1hafta süre veriyor (ben amazondan incehesap satıcısından almıştım faturayı incehesabınkini yüklediğim için reddedilmiş eğer sizde benzer durumdaysanız promosyon mailine amazon sipariş özeti + faturayı tek pdfte birleştirip durumu izah eden bir mail yazarsanız düzeltiyorlar böyle yaptım1 günde düzelttiler onaylandı ama parayı 1 ay sonra vereceklermiş

başvurum onaylandı ama henüz yatan bir para yok. sorgu sayfasında 04.03 tarihinde gösteriyor ama gelen yok kimle nasıl iletişime geçeceğiz

başvurum onaylandı ama henüz yatan bir para yok. sorgu sayfasında 04.03 tarihinde gösteriyor ama gelen yok kimle nasıl iletişime geçeceğiz
Bendede aynı şekilde 4 Mart diyordu ödeme ama tık yok şimdilik

Mail attım
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Ne yazık ki transferle ilgili olarak beklenmedik problemlerle karşılaşmış bulunuyoruz.

Sorun kısa bir süre içerisinde çözülecek ve tarafınıza e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır.

Ortaya çıkan bu aksaklık için sizden özür dileriz.

Bu konuda gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
5gün sonra boyle cevap verdiler

şuan kullanıcı adı şifreyle promosyon sayfasına da giremiyorum. herhangi bir gelişme alan var mı?

02.03 gözüken ödeme tarihi hala bir gelişme yok sayfaya da giriş yapılmıyor şuanda

bizim cashbacklere çöktüler herhalde artık sorgu ekranına bile girilmiyor

Ben iade alamadım amazon sağolsun 1 hafta geç yolladı ben alamadım sizde almayın :) şaka bir yana mail at yada müş. Hiz. İle görüş bence
cashback var diye kartı aldım. cashbackte yok neyse ki kartı aldığım fiyata 18.5k verdim :/

Geri