❌İndirim Bitti! 🔥Baseus Dijital Watt Göstergeli 100W Type-C to Type-C Şarj Kablosu 213TL 🔥

hocam bende honor 200 var bu honor cihazlar bazen kabloları pek okumuyor da arkadaşımda vardı baseus crystal serisi denedim okuyor diye hatırlıyordum ondan denemek istedim
Ben de tam da uyumlu kablo önermek için sordum. Kablonun ucunda Huawei ve Honor'un hızlı şarj protokolüne uygun bir çip olması gerekiyor. Baseus Silky 100W kablonun Honor ile uyumlu olduğunu Baseus'un resmi Vietnam sayfasından öğrendim.

Bilginin Kaynağı:

Fiyatı 170 TL. Stokta 2 tane kalmış. Hızlı tükenebilir.

Son düzenleme:
Ben de tam da uyumlu kablo önermek için sordum. Kablonun ucunda Huawei ve Honor'un hızlı şarj protokolüne uygun bir çip olması gerekiyor. Baseus Silky 100W kablonun Honor ile uyumlu olduğunu Baseus'un resmi Vietnam sayfasından öğrendim.

Bilginin Kaynağı:

Fiyatı 170 TL. Stokta 2 tane kalmış. Hızlı tükenebilir.
realme 8 için alınır mı hocam?

realme 8 için alınır mı hocam?
Alınmaz. Realme telefonların kendine özgü Dart Charge adında şarj protokolü var. Realme 8 standart USB PD kablolar ile en fazla 18W gücünde şarj olur.

Bu arada size de uyumlu kablo bulamadık gitti. 😄

Trendyol'dan Xiaomi 33W şarj aletini indirim bitmeden alabildiniz mi?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Alınmaz. Realme telefonların kendine özgü Dart Charge adında şarj protokolü var. Realme 8 standart USB PD kablolar ile en fazla 18W gücünde şarj olur.

Bu arada size de uyumlu kablo bulamadık gitti. 😄

Trendyol'dan Xiaomi 33W şarj aletini indirim bitmeden alabildiniz mi?
hocam çok da gerek yok diye almadım. arkadaşa konudaki kabloyu attım ama önce bi modelini sordum size sormak için iyi ki sormuşum. nasıl iş bu arkadaş :PeepoLeave:

hocam çok da gerek yok diye almadım. arkadaşa konudaki kabloyu attım ama önce bi modelini sordum size sormak için iyi ki sormuşum. nasıl iş bu arkadaş :PeepoLeave:
Xiaomi uyumlu kablo mevzusunu halledebildiniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri