🔥İndirim 🔥Belkin Boost Charge Örgülü Şarj Kablosu 129 TL🔥

Yorumlardaki ürün aynı ürün olmayabiliyor. Amazonda aynı markanın 5 farklı ürünü aynı ilan üzerinden satışa koyulabiliyor. Ürün kaldırılsa bile yorumları kalıyor
Haklısınız. Genelde USB-A to Lightning kablolar 12W olur. Belkin'in sitesinde Type-C to Type-C kablolarının hepsi en az 60W.

Sizin attığınız yorum başka bir modele ait. Konudaki 60w.
Yorumlardaki ürün aynı ürün olmayabiliyor. Amazonda aynı markanın 5 farklı ürünü aynı ilan üzerinden satışa koyulabiliyor. Ürün kaldırılsa bile yorumları kalıyor
Dikkatten kaçmış muhtemelen haklısınız. Yine de şu durumlara dikkat edilmesi lazım, birden fazla kez yazılmış. Model no buna ait:

1773337667151.webp

iPhone 14 Pro Max için bunlar nasıl adaptör ve kablo istiyorum da

iPhone 14 Pro Max için bunlar nasıl adaptör ve kablo istiyorum da
14 pro Max modelinde 18W adaptörle bile hızlı şarjda ısınma sorunundan Apple topluluk sayfasında çok şikayet var.
Bence Apple'ın 12 Watt şarj aletini ve MFi lisansı olan USB-A to Lightning şarj kablosu kullanın.
Şu anda hangi şarj aletini ve kabloyu kullanıyorsunuz?

14 pro Max modelinde 18W adaptörle bile hızlı şarjda ısınma sorunundan Apple topluluk sayfasında çok şikayet var.
Bence Apple'ın 12 Watt şarj aletini ve MFi lisansı olan USB-A to Lightning şarj kablosu kullanın.
Şu anda hangi şarj aletini ve kabloyu kullanıyorsunuz?
dubaiden aldığım bir kablo ve eski bir adaptör kullanıyorum o adaptörede çeviriyile bağlanıyor çok sıkıntı yani

Geri