Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,544
Önemli olan uzunluk ya.Hocam Hp Ne Allah İçin![]()
Yoksa oda da orjinal adaptörü var telefonun.
Önemli olan uzunluk ya.Hocam Hp Ne Allah İçin![]()
Spigen 2m aldım 60w olması lazım ama performansı kötü çıktı iyice araştırmak lazım hocam
Hewlett Packard?Hocam Hp Ne Allah İçin![]()
Yorumlardaki ürün aynı ürün olmayabiliyor. Amazonda aynı markanın 5 farklı ürünü aynı ilan üzerinden satışa koyulabiliyor. Ürün kaldırılsa bile yorumları kalıyorYorumlarda watt diye arattır. Kutusunda 12W yazıyormuş. Bunu belirten birden fazla yorum var.
Alıntıyı görüntüle
Haklısınız. Genelde USB-A to Lightning kablolar 12W olur. Belkin'in sitesinde Type-C to Type-C kablolarının hepsi en az 60W.Yorumlardaki ürün aynı ürün olmayabiliyor. Amazonda aynı markanın 5 farklı ürünü aynı ilan üzerinden satışa koyulabiliyor. Ürün kaldırılsa bile yorumları kalıyor
Sizin attığınız yorum başka bir modele ait. Konudaki 60w.
Dikkatten kaçmış muhtemelen haklısınız. Yine de şu durumlara dikkat edilmesi lazım, birden fazla kez yazılmış. Model no buna ait:Yorumlardaki ürün aynı ürün olmayabiliyor. Amazonda aynı markanın 5 farklı ürünü aynı ilan üzerinden satışa koyulabiliyor. Ürün kaldırılsa bile yorumları kalıyor
O Anlamda Değil Kötü Anlamında BenceHewlett Packard?
Aruba gibi şahane bir markası olan firmanın kablosu kötü olmaz herhâlde.O Anlamda Değil Kötü Anlamında Bence
Aruba gibi şahane bir markası olan firmanın laptopları sorunlu olabiliyorsa kabloları da sorunlu olabilirAruba gibi şahane bir markası olan firmanın kablosu kötü olmaz herhâlde.![]()
O da doğruAruba gibi şahane bir markası olan firmanın laptopları sorunlu olabiliyorsa kabloları da sorunlu olabilir(Kablo hakkında bilgim yok
).
14 pro Max modelinde 18W adaptörle bile hızlı şarjda ısınma sorunundan Apple topluluk sayfasında çok şikayet var.iPhone 14 Pro Max için bunlar nasıl adaptör ve kablo istiyorum da
dubaiden aldığım bir kablo ve eski bir adaptör kullanıyorum o adaptörede çeviriyile bağlanıyor çok sıkıntı yani14 pro Max modelinde 18W adaptörle bile hızlı şarjda ısınma sorunundan Apple topluluk sayfasında çok şikayet var.
Bence Apple'ın 12 Watt şarj aletini ve MFi lisansı olan USB-A to Lightning şarj kablosu kullanın.
Şu anda hangi şarj aletini ve kabloyu kullanıyorsunuz?