selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
bence zamanın varsa toplu parça bi yerden alma. indirim kovalarsan 1tb parasın biraz üzerine 2tb m2 ssd denk gelebiliyor.yanındaki ürünler nasıl sizce
Onaylanır merak etme. Alanlara hayırlı olsun bunun bir tık üstü Pulse 27k'ya düşmüştü Vatan'da ama Temmuz'daydı. Bu bence içinde bulunduğumuz zamana göre değerlendirirsek daha fiyat/performans bir de üstüne beyaz. Paraf kampanyalarıyla falan çok daha uyguna da gelir.sipariş onayda bekliyor da kaldı bakalım ne olacak
50k yı aşmak için en mantıklılarını seçtim içinden vatanda bunlar vardı bana göre fpbence zamanın varsa toplu parça bi yerden alma. indirim kovalarsan 1tb parasın biraz üzerine 2tb m2 ssd denk gelebiliyor.
o anakart atx olan zaten 9k civarlarında geziyor. ki pcie slot gen4 olması gerek atx versiyon arkadaş aldıydım gen4 çıktı. ona dikkat et pcie5.0 değil bak. anakart indirimli değil.
kasa ile psu bence bir alma. kasa ayrı, psu ayrı almanı öneririm.
bi anakartı bulamadım onada yazdım cevap veren olmayınca içinden seçtim 1 tane50k yı aşmak için en mantıklılarını seçtim içinden vatanda bunlar vardı bana göre fp
anakart baktım benim dediğim bu model değil aldığın gen5 slotlu50k yı aşmak için en mantıklılarını seçtim içinden vatanda bunlar vardı bana göre fp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi anakartı bulamadım onada yazdım cevap veren olmayınca içinden seçtim 1 tane
mesaj yazdım anakartı iptal etmeden değiştirebilirmiyiz diye ama bir şey yapacaklarını sanmamanakart baktım benim dediğim bu model değil aldığın gen5 slotlu
ama matx anakart almışsın. kasan atx kasa o anakart içerisinde bi tık kötü duracak
atx anakart alırsan daha az kablo gözükür. ve montaj daha kolay oluyor.
Sıvı sogutma segotep beaced 360 mıanakart baktım benim dediğim bu model değil aldığın gen5 slotlu
ama matx anakart almışsın. kasan atx kasa o anakart içerisinde bi tık kötü duracak
atx anakart alırsan daha az kablo gözükür. ve montaj daha kolay oluyor.
Alınmaz, para israfı