Yardım 2.EL Ekran Kartı Yükseltme Tavsiyesi

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Arkadaşlar kullanmakta olduğum Asus Rog Strix LHR RTX 3080 karttan memnumun ama hem fazla güç tüketmesinden hem beyaz sistem serüvenime devam etmek istediğim için hem de hobi haline geldiği için ekran kartımı yükseltmek istiyorum sizce bu kartı sattıktan yeni geçeceğim gpu ne olmalı sizce fp olarak her ay 5-6k koyarak yükselterek gidiyorum.

Arkadaşlar kullanmakta olduğum Asus Rog Strix LHR RTX 3080 karttan memnumun ama hem fazla güç tüketmesinden hem beyaz sistem serüvenime devam etmek istediğim için hem de hobi haline geldiği için ekran kartımı yükseltmek istiyorum sizce bu kartı sattıktan yeni geçeceğim gpu ne olmalı sizce fp olarak her ay 5-6k koyarak yükselterek gidiyorum.
kaca satmayı dusunuyorsun

3080 den geçmelik kart yok ya ekran kartı yerine psu yükseltmen daha iyi olabilir. 9070xt veya 5070 ti bakabilirsin tabii.

5 6 k koyarak mantıklı bir şeye geçemezsin kartın etse etse 15 eder 20 ye kart alamazsın

5 6 k koyarak mantıklı bir şeye geçemezsin kartın etse etse 15 eder 20 ye kart alamazsın
nakit olarak toplu en fazla 7k ödeyebiliyorum her ay sonu her halde artık bundan sonra taksitle sıfır almak zorundayım gibi

piyasası neyse o fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dün ki 9070xt mantıklı bir seçenek olabilirdi ama taksit veren kartım yoktu alamadım
yanı 3080den mın 9070xtye falan gecmeyeceksen bosa para vermıs olursun kartın bır sıkıntısı yoksa psu da yeterlıyse bence kullanmaya devam eet

Hocam bence 2-3 nesil daha bekleyin taş gibi kart hem 2. El çok kafanızı yorar alınabilir ama üst düzey ekran kartlarında 2. El sakat geliyor hem yeni alacağınız kart ile aman aman bir performans artışı olmayacak olsa bile normal bir kullanıcı hissetmez

yanı 3080den mın 9070xtye falan gecmeyeceksen bosa para vermıs olursun kartın bır sıkıntısı yoksa psu da yeterlıyse bence kullanmaya devam eetpo
psu yeterli gücü şeyi de yerinde 9070xt denk gelirse ona geçmeyi düşünürüm açıkçası hatta 9070 bile olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence 2-3 nesil daha bekleyin taş gibi kart hem 2. El çok kafanızı yorar alınabilir ama üst düzey ekran kartlarında 2. El sakat geliyor hem yeni alacağınız kart ile aman aman bir performans artışı olmayacak olsa bile normal bir kullanıcı hissetmez
doğru diyorsunuz ama yeni nesil kartlar çıktıkça da fiyatlar artıyor beklemek yalnızca zarar ettiriyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,401
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri