Claw's Crossfire Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör 574TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
766
SANAOZEL kodu ile bu fiyata geliyor, fiyatı iyi düşmüş oluyor bu şekilde. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
EDİT: Kod bitmiş, 600TL'ye 120TL kuponunuz varsa onunla da alabilirsiniz sanırım herkeste tanımlı bir kupon ona.

Son düzenleme:
Kod bitmiş, 600TL'ye 120TL tanımlı kuponumla aldım. Teşekkürler.

bunun kablolu versiyonunu kullandım uzerindeki boya atiyor eğer yenilenmediyse ona göre

Merhaba, kod çalışıyor. Faydalandım teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyahı da mevcut 10 tl daha uygun. Bilginize arkadaşlar

Bu markaya bi güvenemiyorum ya nedense, genelde sorunlu olduğunu okudum forumda. Fiyat uygun evet ama parayı çöpe atmak da istemem.

Dareu a950gm iade edip bunu alıyorum, iade sebebim farenin takılması. Artık hicbir marka güven vermiyor fiyatı uygun alıp bir sene kullanıp atarız

Bir bakayım diye pazarama hesabıma giriş yaptım, alt limitsiz 150 ve 200 TL kuponlarım varmış başka şeyler almış oldum. :kekw:

Hızlı çevirmelerde takılır değil mi? Yedek olarak alinabilir ama yanaşmadım

Alınır mı bu ürün çok kötü bir fare mi parayı çöpe atmış gibi olur muyuz?

Rampage dengi gibi alınabilir bence fiyatına göre ama 600 den fazla verilmez

evet beyler urun elime ulasti, cok cok begendim sensor kaliteisni felan es gecersek, tutusu hissiyati boyutu, tipi felan mukemmel, urunden cok memnun kaldim

bu pazarama da son günlerde piyasaya girmeye çalışıyor. güzel fiyatmış.

tecrübeliyiz , bilgiliyiz , ben bu saatten sonra ders almam ders veririm.
ürün iyi filan driverı var okeyde tekerleği her geçişi çok yumuşak biraz belirgin olabilirdi birde arka kısım baya ağır yük orda gibi ( avuç içi gelen yer ). 6 tane mouse um var kaliteli olanlardan hepsini aktif kullanırım. bu ağır geldi o yüzden, alışık olan alsın ben süs diye tutuyorum.
Ekran görüntüsü 2026-03-13 143459.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,274
Üyeler
190,003
Son üye
imam hatipoğlu
Geri