❌İndirim Bitti! Lian Li VECTOR V100R Beyaz E-ATX Kasa 3.499TL

Bende siyahını almıştım bu fiyattan görsel olarak cezvediyor

Ekler

• 1000081637.webp
    1000081637.webp
    384.7 KB · Hit: 84
Stok yenilenmiş düşünen varsa, bir tanede biz aldık bakalım.

Ekler

• lian.webp
    lian.webp
    13.3 KB · Hit: 53
Alınır mı nasıl kasa CPU gpu üst yan radyatör desteği nedir? Kaç mm?

Alınır mı nasıl kasa CPU gpu üst yan radyatör desteği nedir? Kaç mm?
Valla çok araştırmadım bende. Kaliteli marka, sadece 4 fanını almaya kalksak yüksek ihtimalle bu rakam tutar. Baktım ATX anakart desteği var yapıştırdım geçtim. Dediğim gibi sadece fanları bu rakamı eder.

Valla çok araştırmadım bende. Kaliteli marka, sadece 4 fanını almaya kalksak yüksek ihtimalle bu rakam tutar. Baktım ATX anakart desteği var yapıştırdım geçtim. Dediğim gibi sadece fanları bu rakamı eder.
O11 vision compact da var 5999 idi siyah rengi onumu alsam diye düşündüm önceki sistemimde beyazını kullanmıştım

kasa içi fanları gerçekten çok iyi sessiz ve hava akışı güzel

kasam olmasa düşünmeden alırdım :D
Vision compact kullandım önceki sistemde şuan rampage var idarelik onunla aynı büyüklükte ve genişlikte ise almaya gerek yok 🥲

Vision compact kullandım önceki sistemde şuan rampage var idarelik onunla aynı büyüklükte ve genişlikte ise almaya gerek yok 🥲
360mm sıvı soğutma desteği var olarak gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa içi fanları gerçekten çok iyi sessiz ve hava akışı güzel
Tuş takımı ve usb çıkışlarının yanda olmasıda cezbetti biraz, masa üzerinde konumlandırıldığında erişilebilirlik ve kullanım kolaylığı açısından avantaj sağlayacak özellikler.

Ekler

• lian1.webp
    lian1.webp
    42.4 KB · Hit: 44
DİP FİYATI VAR, GÜZEL KASA
STOK AZ
yine gelmiş alın çin malı fason alacağınıza on numara kasa

360mm sıvı soğutma desteği var olarak gözüküyor.

Tuş takımı ve usb çıkışlarının yanda olmasıda cezbetti biraz, masa üzerinde konumlandırıldığında erişilebilirlik ve kullanım kolaylığı açısından avantaj sağlayacak özellikler.
bende var memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,591
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri