NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,762
- Konu Sahibi Konu Sahibi
beyaz , marka kasa arayan vardır diye konu açtım.fiyat iyi ama; "çok iyi, kesin alın, kaçırmayın"lık bi mevzu yok bence![]()
beyaz , marka kasa arayan vardır diye konu açtım.fiyat iyi ama; "çok iyi, kesin alın, kaçırmayın"lık bi mevzu yok bence![]()
hocam konuyu açmana lafım yok teşekkürler ederim orası ayrıbeyaz , marka kasa arayan vardır diye konu açtım.![]()
Valla çok araştırmadım bende. Kaliteli marka, sadece 4 fanını almaya kalksak yüksek ihtimalle bu rakam tutar. Baktım ATX anakart desteği var yapıştırdım geçtim. Dediğim gibi sadece fanları bu rakamı eder.Alınır mı nasıl kasa CPU gpu üst yan radyatör desteği nedir? Kaç mm?
O11 vision compact da var 5999 idi siyah rengi onumu alsam diye düşündüm önceki sistemimde beyazını kullanmıştımValla çok araştırmadım bende. Kaliteli marka, sadece 4 fanını almaya kalksak yüksek ihtimalle bu rakam tutar. Baktım ATX anakart desteği var yapıştırdım geçtim. Dediğim gibi sadece fanları bu rakamı eder.
kasam olmasa düşünmeden alırdımAlınır mı nasıl kasa CPU gpu üst yan radyatör desteği nedir? Kaç mm?
kasa içi fanları gerçekten çok iyi sessiz ve hava akışı güzelValla çok araştırmadım bende. Kaliteli marka, sadece 4 fanını almaya kalksak yüksek ihtimalle bu rakam tutar. Baktım ATX anakart desteği var yapıştırdım geçtim. Dediğim gibi sadece fanları bu rakamı eder.
Vision compact kullandım önceki sistemde şuan rampage var idarelik onunla aynı büyüklükte ve genişlikte ise almaya gerek yokkasam olmasa düşünmeden alırdım![]()
360mm sıvı soğutma desteği var olarak gözüküyor.Vision compact kullandım önceki sistemde şuan rampage var idarelik onunla aynı büyüklükte ve genişlikte ise almaya gerek yok![]()
Tuş takımı ve usb çıkışlarının yanda olmasıda cezbetti biraz, masa üzerinde konumlandırıldığında erişilebilirlik ve kullanım kolaylığı açısından avantaj sağlayacak özellikler.kasa içi fanları gerçekten çok iyi sessiz ve hava akışı güzel
yine gelmiş alın çin malı fason alacağınıza on numara kasaDİP FİYATI VAR, GÜZEL KASA
STOK AZ
![]()
Lian Li VECTOR V100R Beyaz E-ATX Kasa (G99.V100RW.01) - incehesap.com
Lian Li VECTOR V100R Beyaz E-ATX Kasa (G99.V100RW.01) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
bende var memnunum360mm sıvı soğutma desteği var olarak gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tuş takımı ve usb çıkışlarının yanda olmasıda cezbetti biraz, masa üzerinde konumlandırıldığında erişilebilirlik ve kullanım kolaylığı açısından avantaj sağlayacak özellikler.
Bende şipariş geçtim bakalım umarım memnun kalırım. Corsair SpecDelta'dan geçeceğim.yine gelmiş alın çin malı fason alacağınıza on numara kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende var memnunum