CANAVARI SATIP MACBOOK AİR ALMAK MANTIKLI MI

byiultraw

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar iyi forumlar

elimde hp victus İ7 13. nesil 4060 64 gb ram 2 tb ssd olan bir laptop var 38 bine almıştım 1 yıl önce sarjı cok az gidiyor cok oyun vs oynamıyorum iş yapıcam kafeye vs gidicem diyorum 1 saat sarj dayanmıyor sarjla geziyoruz bunu satıp 50 k veren var suan macbook air m2 işlemci almaya değermi 30 bin tl suan 2. eli siz olsanız ne yapardınız

Ekosistemin yoksa alma varsa al

Merhabalar iyi forumlar

elimde hp victus İ7 13. nesil 4060 64 gb ram 2 tb ssd olan bir laptop var 38 bine almıştım 1 yıl önce sarjı cok az gidiyor cok oyun vs oynamıyorum iş yapıcam kafeye vs gidicem diyorum 1 saat sarj dayanmıyor sarjla geziyoruz bunu satıp 50 k veren var suan macbook air m2 işlemci almaya değermi 30 bin tl suan 2. eli siz olsanız ne yapardınız
Mantıklı olabilir ama senin cihaz 50K dan değerli bence.

Oyuncu pcsi hocam maks etse 30 dk fark eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet
Yani alıcı çıkmıyor dersen sat ama biraz daha fazla eder gibi geliyor bana. Hem sistem iyi hem RAM ve SSD çok yüksek.

MacBook pil açısından büyük rahatlık ama o açıdan geçmeni tavsiye ederim. İkinci el bakacaksan Pro 14” de bak bence güzel cihaz denk getirsen iyi olur.

https://shbd.io/s/BQBggkKE Bu nası aklımdan seyde gecti 20k civari 2.el macbook alayım bunu hic satmim 2 pc dursun tibi
Ben de aynı şeyi yaptım zamanında :). Ama bir gün geliyor ve Windows ihtiyacın oluyor. Bende masaüstü var ek olarak ama HP omen vardı. Keşke satmasaydım diyorum. O zamanlar iyi fiyata vermiştim.

Şöyle aslında bu m1 pro ve 16 ram 512 olduğu için fiyatı yüksek koymuşlar. Normal m1 air düşünürsen 16-17 bandından başlıyor. Bende 256 gb ve 8gb Ram olan en base modeli var. İlk sahibiyim. Halen akıcı ve canavar gibi. Eğer günlük hayatta ofis ihtiyaçları için kullanacaksan fazlasıyla yeterki.

Bu arada ne iş yapacaksın MacBook ile? Ona göre ihtiyacını karşılayacak mı yazarım

Geri