ESKİ SİSTEMİ GÜNCELLEME HK. RTX 5060 Tİ

cplburak

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35000
Merhaba şuanki kullandığım sistemim ;

Anakart; A320M PRO-VH PLUS
İşlemci; AMD Ryzen 5 3600x
Ekran Kartı; 1050 Ti 4 GB OC
Ram; 2x8 3600 Mhz Ram Gskill

Dostlar bu sistemimi yakında güncellemek istiyorum. Aklımdaki plan normalde şu şekilde ilk önce ekran kartı olarak 5060Ti 16 GB Asus alıp sonra işlemcimi yükseltmek istiyorum. İşlemci tarafında da Ryzen 5 5600x gibi bir işlemci düşündüm. Bu sistemde Darboğaz yaşarmıyım? İnternet sitelerinden baktığımda darboğaz gözükmüyor. Yada direk bunları bir kenara bırakıp 35K bandına yeni bir kasa mı almak daha mantıklı ? Önerileriniz varsa duymak isterim teşekküler.

Son düzenleme:
sadece ekran kartı yükseltmek çok saçma olur fp açıdan. arkadaşın dediği gibi satıp üstüne 35-40 ekleyerek temiz sıfır ddr5 bi kasa alın.

Bu sistemi 8 bin TL civarına satıp 45-48 bin TL civarına sıfır 9060XT 16GB hazır sistem alabilirsiniz.
Aslında mantıklı bir seçenek hazır kasamı satıp üstüne çıkarbilirim. Peki sıfır kasa tarafında hangi siteyi önerirsiniz. Gün içerisinde genellikle sinerji, gamingentr, itopyadan bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece ekran kartı yükseltmek çok saçma olur fp açıdan. arkadaşın dediği gibi satıp üstüne 35-40 ekleyerek temiz sıfır ddr5 bi kasa alın.
Ekran kartı ve işlemci tarafında zaten harcıyacağım para aslında hemen hemen denk kasayı satabilirsem eğer neden olmasın teşekkürler cevap için

Aslında mantıklı bir seçenek hazır kasamı satıp üstüne çıkarbilirim. Peki sıfır kasa tarafında hangi siteyi önerirsiniz. Gün içerisinde genellikle sinerji, gamingentr, itopyadan bakıyorum.

Ekran kartı ve işlemci tarafında zaten harcıyacağım para aslında hemen hemen denk kasayı satabilirsem eğer neden olmasın teşekkürler cevap için

Sat bu sistem veya benzeri daha f/p bir sistem al.

Öneri için teşekkür ederim. Bu gibi sistemlerde Peki özellikle oyun yüklü kullanımlarda Intel i5 li sistemleride çok var rx9060 ın oyun tarafı için hangisi daha iyi diyebiliriz. Benim emektar bi 8 senelik var burda da bu kadar uzun soluklu oldur mu ?

Öneri için teşekkür ederim. Bu gibi sistemlerde Peki özellikle oyun yüklü kullanımlarda Intel i5 li sistemleride çok var rx9060 ın oyun tarafı için hangisi daha iyi diyebiliriz. Benim emektar bi 8 senelik var burda da bu kadar uzun soluklu oldur mu ?
onlar ddr4 tür bu ddr5. ddr5 in bi rami 10k olmuş zaten arkadaşın attığı kasa daha iyidir yani her türlü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,646
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri