Öneri Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D

Hocam hortlatıyorum ama bende şu an aynı şeyleri yaşıyorum oksid bilişim ve incehesabın saçmalıkları yüzünden 70 küsur bin TL param sıkıntıya girdi ve 14 günlük iade süresi içinde iade ettim ama parayı da yatırmadılar thh sonucunu bekliyorum haklıyım çünkü. Sizin thh ne kadar sürdü hocam neler yaptınız?
Benim durumun özeti hazır sistemin ram slotları kırık, 9070 XT sökülmeden 800 km yol geldi, kasanın sağ altında göçük var. Buna rağmen dalga geçer gibi iade yapamazsınız diye diretiyorlar. İcraya kadar yolu var peşlerini bırakmayacağım.
2-3 ay kadar sürdü, umarım en kısa sürede iadenizi alırsınız, şunu da söyleyeyim, ben thh benim lehime karar çıkarttığında ilk 10 gün ulaşamadım hiçbirisine :D sonra da önemsemedi incehesap xd

geçen sene adamlar dramli apacer 2 tb m2 ssd sattılar incehsabın sitesinde bile dram var gözüküyor üstüne müşteri hizmetleriylede görüştüm var dediler satılan tüm ürünler dramsiz model olarak millete itelendi iade eden etti etmeyen kullandı kimiside sattı adamlar göz göre göre yalan söylüyor utanmadan birde

geçen sene adamlar dramli apacer 2 tb m2 ssd sattılar incehsabın sitesinde bile dram var gözüküyor üstüne müşteri hizmetleriylede görüştüm var dediler satılan tüm ürünler dramsiz model olarak millete itelendi iade eden etti etmeyen kullandı kimiside sattı adamlar göz göre göre yalan söylüyor utanmadan birde
inanın şaşırmıyorum, bazı yerlerde yaşadığım bu durumu yazınca hemen altına "BEN ALDIM Bİ SORUN OLMADI SEN ABARTIYORSUN KARDEŞİM"ciler beliriyor

inanın şaşırmıyorum, bazı yerlerde yaşadığım bu durumu yazınca hemen altına "BEN ALDIM Bİ SORUN OLMADI SEN ABARTIYORSUN KARDEŞİM"ciler beliriyor
ya açıkçası o ürün hariç sinerji incehesap wraith vb. firmalarda hiç sorun yaşamadım ama bu ileride yaşamayacağım anlamına gelmez birazda şans denilebilir sanki ama cidden müşteriyi nasıl kazıklarız nasıl süründürürüz gibi düşünüyorlar

2-3 ay kadar sürdü, umarım en kısa sürede iadenizi alırsınız, şunu da söyleyeyim, ben thh benim lehime karar çıkarttığında ilk 10 gün ulaşamadım hiçbirisine :D sonra da önemsemedi incehesap xd
Hocam benim durumunda savunma bile yapmadılar ki yapsalar neye nasıl yapacaklar acaba görsele ekledim servis ve müşteri hizmetleri ekran kartının sökülmeden gönderilmesinin hata olduğunu ve görselde yamuk duruşunu müşteri hizmetleri de kabul ediyor. Ama ben durmayacağım hocam mahkemeye de giderse daha fazla para çıkacak onlardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim durumunda savunma bile yapmadılar ki yapsalar neye nasıl yapacaklar acaba görsele ekledim servis ve müşteri hizmetleri ekran kartının sökülmeden gönderilmesinin hata olduğunu ve görselde yamuk duruşunu müşteri hizmetleri de kabul ediyor. Ama ben durmayacağım hocam mahkemeye de giderse daha fazla para çıkacak onlardan.
Hocam bu kartı sökmeden 800km yollayıp yukarı açıyla duran( böyle durması hiç normal değil) ürünün sağlam olduğunu değişim hakkınız iade hakkınız yok diye sallıyorlar.

Ekler

• Screenshot_2026-02-21-13-40-31-968_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2026-02-21-13-40-31-968_com.android.chrome-edit.webp
    150.9 KB · Hit: 23
  • Screenshot_2026-02-19-18-17-14-485_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2026-02-19-18-17-14-485_com.android.chrome-edit.webp
    251.5 KB · Hit: 24
Son düzenleme:

Hocam bu kartı sökmeden 800km yollayıp yukarı açıyla duran( böyle durması hiç normal değil) ürünün sağlam olduğunu değişim hakkınız iade hakkınız yok diye sallıyorlar.
ooooo bayağı batırmışlar...

İçine etmişler sistemin valla ekran kartı yamuk ram soketinin biri gg

İçine etmişler sistemin valla ekran kartı yamuk ram soketinin biri gg
Hocam diğerinin de tırnağı kırık slot açılmıyor

Hocam birde adamlar bu haldeki sistemi sorunsuz iade edemezsiniz diyorlar :D onu geçtim ilk açar açmaz birebir değişim istedim onu reddettiler bende 14 gün içinde iade ettim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri