Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

@Advocate yani ultrra diyorsunuz hocam debriyajda ayrı alınıyor değilmi kusura bakmayın çok bilgili değilim ikide bir soru soruyorum
Evet hocam ama 2.5k olan debriyaj şuan tükenmiş. VD4 ve V10 Pro alan arkadaşlar debriyajları talan etmişler 😄 şuan yalnızca Gelbura.com'da var o da 4.5k 🤦🏻‍♂️ Debriyajı stoklara gelince alırım derseniz Ultra alın.

Merhaba arkadaşlar. Direksiyon seti almayı düşünüyorum ama o parayla yükseltmemi yapsam diyede düşünüyorum işlemci r 5 5600 ekran kartı rx 9060 ve direksiyon setide önerebilir misiniz??
bence anakart ve işlemci yükseltmesi yaparsan daha iyi olur

o zaman ultra alacağım hocam fiyatlar iyice saçma olmaya başladı stok bekleyip alırım nasıl ultra prodan daha ucuz hala onu anlamış değilim çok saçma tavsiyeniz için çok sağolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence anakart ve işlemci yükseltmesi yaparsan daha iyi olur
onu direksiyondan sonra düşünüyorum çok sağlam bir yükseltme

o zaman ultra alacağım hocam fiyatlar iyice saçma olmaya başladı stok bekleyip alırım nasıl ultra prodan daha ucuz hala onu anlamış değilim çok saçma tavsiyeniz için çok sağolun hocam.

hevesın varsa 1 ay kıralayıp hevesını atabılırsın

Ultra'da debriyaj sonradan alınmak zorunda diye bizim vites takıntılı insanlarımız hep Pro aldı. Muhtemelen Ultralar ellerinde kaldı o yüzden böyle bir fiyat değişikliğine gittiler. Ultra 17k Pro 15k'dı normalde.

Ultra'da debriyaj sonradan alınmak zorunda diye bizim vites takıntılı insanlarımız hep Pro aldı. Muhtemelen Ultralar ellerinde kaldı o yüzden böyle bir fiyat değişikliğine gittiler. Ultra 17k Pro 15k'dı normalde.
Yani ne desem az hocam çok sağolun Pazar günü sipariş etmeyi düşünüyorum sizin sayenizde bilgi sahibi oldum ve en alınabilecek direksiyonu önerdiniz çok teşekkür ederim hocam.

@Advocate hocam bir soru daha sorcaktım bugün sipariş etmeyi düşünüyorumda gaming gen tr denmi alayım laptop.com.tr denmi arada 200 TL kargo parası farkı var

İhtiyacın varsa yükselt yani ram arttırabilirsin depolama arttırabilirsin işlemci yükseltebilirsin ama yani sistemin kendine yetiyorsa al ancak şöyle söyliyeyim yarış oyunları çok adamı sıkıyor direksiyon seti olsa bile yani bence onu geç anca simülasyon oyunlarında oynarsın oyun çeşitliliği kısıtlı ayrıca benim gibi ets veya forzayı açıp 2 saat müzikle turlamayacaksan almanı önermem

@Advocate hocam bir soru daha sorcaktım bugün sipariş etmeyi düşünüyorumda gaming gen tr denmi alayım laptop.com.tr denmi arada 200 TL kargo parası farkı var
İkisi de aynı firmanın. Hangisinden uyguna geliyorsa ordan alın. BetaPlus Teknoloji faturalı olacaktır.

Merhaba arkadaşlar. Direksiyon seti almayı düşünüyorum ama o parayla yükseltmemi yapsam diyede düşünüyorum işlemci r 5 5600 ekran kartı rx 9060 ve direksiyon setide önerebilir misiniz??
Hocam size bağlı ben olsam direksiyon alırdım kalitesiz bir şey alırsanız 2 haftada sıkılırsınız ama

Arkadaşımız karar verdi bile hocam geç kaldınız öneri için :D
Hocam az önce sipariş ettim ödeme sayfasında açılmadı ama çekti aldı ödemeyi sipariş ettim hocam tavsiyeniz için sağolun v10 ultra aldım tekrardan sağolun♥️

Hocam size bağlı ben olsam direksiyon alırdım kalitesiz bir şey alırsanız 2 haftada sıkılırsınız ama
Aldım hocam siparişimi ettim tavsiyeniz için teşekkürler.

Geri