High Power FS 1000W alınır mı?

a tier ve b tier ne oluyor? açıklar mısın bana tam olarak
Belirli kriterlere göre sınıflandırılması oluyor hocam. A tier en kalitelisi E Tier de en kalitesizi gibi düşünebilirsin kısaca.

Güç kaynaklarından anlayan dostlarımız yardımcı olabilir mi?
https://www.akakce.com/power-supply...00gd-f12s-gen5-1-1000-w-fiyati,989419218.html
Bu ürünü almayı düşünüyorum sistemimde şu an BitFenix MH100 frgb kasasında bulunan PSU var ve biraz korkutuyor. Ekran kartım 9070XT, işlemcim ise 7800x3D.
Çok iyidir, bunun alt modeli denebilecek C Tier bronze sertifikalı modelini kullanıyorum yıllardır her türlü işkenceyi ettim henüz sorun yok 😀

High powerı kötüleyenleri çok dikkate almayın hocam. Adamlar sektöre girdiklerinden beri power suply işindeler. Ha kötü modelleri varmı, evet var. Element serisi düşük kalıyor biraz. Kendi kullandığım performans serisi ile örnek vereyim. 80+ plus gold sertifikalı ve 5.1 ile 3.1 yeni nesil destekli. 600w verebiliyor 12v kanalı ile. 2 senedir hiçbir güç düşüşü yetersizlik coilwhine sesi yok. Biraz marka sponsorluğu almış gibi anlattım okuyunca fark ettim 😂 merak ederseniz link bırakıyorum ama markaya güvenebilirsiniz.

High powerı kötüleyenleri çok dikkate almayın hocam. Adamlar sektöre girdiklerinden beri power suply işindeler. Ha kötü modelleri varmı, evet var. Element serisi düşük kalıyor biraz. Kendi kullandığım performans serisi ile örnek vereyim. 80+ plus gold sertifikalı ve 5.1 ile 3.1 yeni nesil destekli. 600w verebiliyor 12v kanalı ile. 2 senedir hiçbir güç düşüşü yetersizlik coilwhine sesi yok. Biraz marka sponsorluğu almış gibi anlattım okuyunca fark ettim 😂 merak ederseniz link bırakıyorum ama markaya güvenebilirsiniz.

Ben Element kullanıyorum o da fiyatına oranla süper bence, ha üst düzey sisteme Performance varken koymaya gerek yok o ayrı.

Hocam ben baya araştırdım. Bu PSU da karar kıldım açıkçası ama 850w modelini alıcam. Kalitesi güzel ve kullananlar çok memnun. Bu fiyat bandı için düşünmeden alınabilecek bir PSU bence. Bazı PSU absürt bir indirim olmazsa. Tek sorun modüler olmaması bence ama benim için önemli bir kriter değil

Ben Element kullanıyorum o da fiyatına oranla süper bence, ha üst düzey sisteme Performance varken koymaya gerek yok o ayrı.

Kötü değil tabii ki hocam kaliteli marka kötü ürün çıkartmaz sadece fiyatına oranla içindeki voltajmetre vs bi kademe düşük olur ama asla sorun olmaz. Bende ilk element alıcaktım sonra 5.1 ve 3.1 için performansa karar vermiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,593
Üyeler
190,061
Son üye
aster159
Geri