❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ciddi anlamda güzel fiyat

bu fiyata 5070 ti bulsam düşünmeden alırdım varsın ısınsın :ROFLMAO:
Katılıyorum, garanti bitimine yakın satar 6000 serisinin üst-orta segmentine geçersin piyasanın durumuna göre. 2-3 yıl idare etse yeter.
İncelemesi var bu arada forumda, çok ısınmıyor sadece fanlar biraz sesli diye şikayetler oldu onu da UV ile çözüyo insanlar.

Tek boktan yanı bu zamlardan önce 42-43k ya SFF olmayan kalın blok kartlar satılıyordu, Gainward Phoenix, Galax, PNY Epic tepe modelleri, colorful falan 3 slotluk kartların fiyatlarıydı bunlar. Şimdi SFF ler 49k dan aşşağı satılmıyor kapmanya/indirim harici.

kod için vatan'a 2 günde 2 defa mail attım ancak hala gelen giden bir şey yok, sizde durum nasıl acaba?
1773612469002.webp
ilk 2 mail benim gelen cevap tarihi referans olması açısından yolladım.

Katılıyorum, garanti bitimine yakın satar 6000 serisinin üst-orta segmentine geçersin piyasanın durumuna göre. 2-3 yıl idare etse yeter.
İncelemesi var bu arada forumda, çok ısınmıyor sadece fanlar biraz sesli diye şikayetler oldu onu da UV ile çözüyo insanlar.

Tek boktan yanı bu zamlardan önce 42-43k ya SFF olmayan kalın blok kartlar satılıyordu, Gainward Phoenix, Galax, PNY Epic tepe modelleri, colorful falan 3 slotluk kartların fiyatlarıydı bunlar. Şimdi SFF ler 49k dan aşşağı satılmıyor kapmanya/indirim harici.
öyle 3 slotlu AERO yu 2-3 ay önce 50.500 tl ye aldım

Kanka ısınma, fan sesi ve cw konusunda takıntılıyım maalesef ondan sordum yoksa haklısın :D.
fan sesi , ısınma yine marka model bi şekilde dikkat edersinde CW ne Astral dinliyo nede Aorus vicdansız :ROFLMAO:

kafam cok karışmıştı dayanamadım aldım yarın teslim alıcam mağazadan bakalım 4060dan sonra nasıl gelicek tadı

45ten gitmedi mi bunlar?

5080dede kıpırtı var biraz 61 küsürdü
Yazın da aynı indirimler olsa tatlı olur 45 civarına zotac 5070ti yakalarsam mükemmel olur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,752
Üyeler
190,264
Son üye
Teknokiler
Geri