Katılıyorum, garanti bitimine yakın satar 6000 serisinin üst-orta segmentine geçersin piyasanın durumuna göre. 2-3 yıl idare etse yeter.bu fiyata 5070 ti bulsam düşünmeden alırdım varsın ısınsın![]()
öyle 3 slotlu AERO yu 2-3 ay önce 50.500 tl ye aldımKatılıyorum, garanti bitimine yakın satar 6000 serisinin üst-orta segmentine geçersin piyasanın durumuna göre. 2-3 yıl idare etse yeter.
İncelemesi var bu arada forumda, çok ısınmıyor sadece fanlar biraz sesli diye şikayetler oldu onu da UV ile çözüyo insanlar.
Tek boktan yanı bu zamlardan önce 42-43k ya SFF olmayan kalın blok kartlar satılıyordu, Gainward Phoenix, Galax, PNY Epic tepe modelleri, colorful falan 3 slotluk kartların fiyatlarıydı bunlar. Şimdi SFF ler 49k dan aşşağı satılmıyor kapmanya/indirim harici.
Kanka ısınma, fan sesi ve cw konusunda takıntılıyım maalesef ondan sordum yoksa haklısınbu fiyata 5070 ti bulsam düşünmeden alırdım varsın ısınsın![]()
fan sesi , ısınma yine marka model bi şekilde dikkat edersinde CW ne Astral dinliyo nede Aorus vicdansızKanka ısınma, fan sesi ve cw konusunda takıntılıyım maalesef ondan sordum yoksa haklısın.
mail'e ne yazdınız hocam?Kampanya için mail attıktan 2 gün sonra direkt kodu attılar bana iade süresini beklemediler.
Yazın da aynı indirimler olsa tatlı olur 45 civarına zotac 5070ti yakalarsam mükemmel olurINNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
45ten gitmedi mi bunlar?
INNO3D GeForce RTX 5080 X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INNO3D GeForce RTX 5080 X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
5080dede kıpırtı var biraz 61 küsürdü
benim hala kesilmemiş inadına yapıyorlar heraldeFaturalar kesilmiş bu arada oyunu da alacağız gibi
Alıntıyı görüntüle