kenarlar gibi arka kısımdada boşluk yoksa yine takamazHocam rafları çok doldurmuyorsunuz gibi görüyorum size tavsiyem yukarı kısım sökülebiliyorsa full sökün benim masamda bu şekildeydi söktükten sonra daha şık bir görünüme sahip oldu. Delmekten çok daha iyi bir çözüm bence
ne kadar bi genişlikte atabilirsenizMasa kalın hocam delmem zor matkap yok yani bizde. Masada normal yuvarlak kablo deliği var. Sanırım oradan geçiyor fakat merak ettiğim tamamen kapatıyor mu? Çünkü kabloları da geçirmem lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kenarı da o kadar geniş değil masa ayakları olduğu için çok az boşluk var yanda aslında.
Tutucuların serbestlik derecesi 3 olduğundan (dip kısım, orta kısım, monitörün birleştiği kısım) yan kenar kısımdan bi deneyin bence olacaktırArkası kapalı bir masam var ama monitör ayakları masayı gereksiz kaplıyor fakat arkası kapalı olduğu için takamıyorum. Masayı delmek gerek o da zor. Masada kablolar için kablo deliği var yuvarlak. Oraya taksam kabloları nasıl geçireceğim bunu bilen var mı? Bu ürün onun için uygun diye duydum fakat bir delik göremedim.
North Bayou NB F80
Masa bu şekilde. Nasıl takılabilir?
Alıntıyı görüntüle
bendede bu tarz bi masa vardı ben direk üst gövdeyi rafları komple söküp attımArkası kapalı bir masam var ama monitör ayakları masayı gereksiz kaplıyor fakat arkası kapalı olduğu için takamıyorum. Masayı delmek gerek o da zor. Masada kablolar için kablo deliği var yuvarlak. Oraya taksam kabloları nasıl geçireceğim bunu bilen var mı? Bu ürün onun için uygun diye duydum fakat bir delik göremedim.
North Bayou NB F80
Masa bu şekilde. Nasıl takılabilir?
Alıntıyı görüntüle
kenarlar gibi arka kısımdada boşluk yoksa yine takamaz
ne kadar bi genişlikte atabilirseniz
Yan kısımlar 1 parmak genişliğinde anca var.Tutucuların serbestlik derecesi 3 olduğundan (dip kısım, orta kısım, monitörün birleştiği kısım) yan kenar kısımdan bi deneyin bence olacaktır
Oraya full araba figürü doldurmak gibi bir amacım var hocamHocam rafları çok doldurmuyorsunuz gibi görüyorum size tavsiyem yukarı kısım sökülebiliyorsa full sökün benim masamda bu şekildeydi söktükten sonra daha şık bir görünüme sahip oldu. Delmekten çok daha iyi bir çözüm bence
tahminim yeterli olmaz olsa bile ne kadar sağlam olur tartışılır . Hem görüntü hem rahatlık açısından çok iyi oluyor monitör kolu eğer masa satmicaksan bi şekilde vida deliği sağlam olurYan kısımlar 1 parmak genişliğinde anca var.
Alıntıyı görüntüle
Oraya full araba figürü doldurmak gibi bir amacım var hocam
1 yıla taşınacağım max da o yüzden ya tek sebebim mousepadin bir kısmına monitör ayağı denk gelmesitahminim yeterli olmaz olsa bile ne kadar sağlam olur tartışılır . Hem görüntü hem rahatlık açısından çok iyi oluyor monitör kolu eğer masa satmicaksan bi şekilde vida deliği sağlam olur