❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

mail atınca oto olarak son durumu veriyor cevap olarak. Ödeme hazır gibi bir şey söylüyorlar incehesaba da yazdım dönüş bekliyorum. Türkiyede incehesap ile özellikle anlaşımaları vardı kendi sitelerinde paylaştı incehesap. THH vs başvuru şikayet ile olsa da alınır ama bu kadar uğraştırmaları saçmalık. 33k veriyoruz sonuçta ekstra başka marka alabilecekken 30 a geliyor diye bunu aldım.

mail atınca oto olarak son durumu veriyor cevap olarak. Ödeme hazır gibi bir şey söylüyorlar incehesaba da yazdım dönüş bekliyorum. Türkiyede incehesap ile özellikle anlaşımaları vardı kendi sitelerinde paylaştı incehesap. THH vs başvuru şikayet ile olsa da alınır ama bu kadar uğraştırmaları saçmalık. 33k veriyoruz sonuçta ekstra başka marka alabilecekken 30 a geliyor diye bunu aldım.
THH den bir şey çıkacağını sanmıyorum,sonuçta yurtdışında olan bir firma.

THH den bir şey çıkacağını sanmıyorum,sonuçta yurtdışında olan bir firma.
Hocam sıkıntı şurada siteler kocaman paylaştı kampanya kapmanya diye. Eğer verilmezse müşteriyi yanıltmış oluyorlar. Ayrıca gigabyte türkiye temsilcisi olması lazım. Çıkar yani bir şeyler.

29.01.2026 tarihinde bana mail geldi şu şekilde;
Sayın UMUT,
Kendine tatil hediyesi ver için gönderdiğiniz isteğin onaylandığını ve ödemenizi önümüzdeki 30 gün içerisinde alacağınızı bildirmekten mutluluk duyuyorum.
ÖNEMLİ: Ödeme talebinizi onaylandıktan 30 gün sonra yapılacaktır, talebi gönderme tarihiniz taban alınmayacaktır.
Onayladıklarını belirttiler ama verdikleri tarihin üzerine 40-45 gün geçmesine rağmen henüz bana da yatmadı ödeme. Şikayetvar dan şikayet oluşturdum support gigabyte a mail attım instagram sayfalarından yazdım banada sadece otomatik mail geldi başka bir dönüş olmadı bakalım ne olacak. Daha önce Asus tarafından bu tarz bi cacheback aldım hiç sorun yaratmadılar ama Gigabyte sorunlu demekki bundan sonra bu tarz kampanyalara kanmamak gerekiyor demekki.

gigabyte'ın imajını Türkiyedeki güvenini ciddi anlamda hırpalayan durum oluşmuş. cidden kampanyadan topladıklarını geri vermek yerine bekletmek acaip irite bir durum. her ne olursa olsun çoooooktaan ücret iadelerinin yapılması gerekiyordu.

Promosyon sayfasının linkine tıklayınca yeni bir promosyon çıkıyor..Yeni av peşinde gigabyte

Aorus promotion sitesinde her kampanyanın sayfası farklıymış bunu yeni farkettim yeni kampanyadan sorgu yapınca hata veriyor ama bu linkten kampanya durumu sorgulanabiliyor hala:

Ben gigabyte e support sitesine üye olup destek talebi açtım bi güzel döşedim benden yeniden bilgiler talep ettiler fatura ve seri numarası görünen fotoğraf falan. Cevap gelirse iletirim buradan.

Aorus promotion sitesinde her kampanyanın sayfası farklıymış bunu yeni farkettim yeni kampanyadan sorgu yapınca hata veriyor ama bu linkten kampanya durumu sorgulanabiliyor hala:

Ben gigabyte e support sitesine üye olup destek talebi açtım bi güzel döşedim benden yeniden bilgiler talep ettiler fatura ve seri numarası görünen fotoğraf falan. Cevap gelirse iletirim buradan

Ben gigabyte e support sitesine üye olup destek talebi açtım bi güzel döşedim benden yeniden bilgiler talep ettiler fatura ve seri numarası görünen fotoğraf falan. Cevap gelirse iletirim buradan.
Gigabyte support sitesinin link atma şansın var mı ? Bende yazayım

9060xt aldık aynı kampanyadan halen bekliyoruz dönüş yok maile otamatik cevap geliyor muhatap yok.

Geri