🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Kampanyaya katılmak için mesaj mı attınız yoksa uygulamadan mı katıldınoz hocam, müşteri temsilcisi uygulamadan katılabilirsiniz diyordu ancak orda görünmüyor bu kampanya
evet paraf mobil uygulamasından katıldım, kart kredi kartlarım bölümünde görünür görünmez, kampanya çıktı.

Parafly kart açtım ya, 5000 tllik kampanyaya katıldım, bir de e-ticaret kampanyaları vardı onlara da katıldım 1500 tl ve 200 tllik. Şunu söyleyim 1500 tl kazanmak için harcamayı taksitli yapmanız lazım. Ekran kartını alır almaz 6700 tl parafpara sms düştü, puanlarda 1 gün sonra yansıdı hesaba.

1500 tl kampanya

31 marta kadarmış kampanya, şimdi başvursak harcamayıda mart bitmeden yapmamız mı gerekiyor? Ve sadece belirli platformlardan mı harcama yapılması gerekiyor? vatan amazon gibi.

Paraf parayi hangi websitesinden hangi urunde kullandiniz.Varmi kullanabilen ? Ben bir turlu kullanamadim online islemlerde.Vatan heps amazon n11 trendyol vs vs.
Not :Sadece Pazarama da kullanabildim.

Son düzenleme:
arkadaşlar kart elime henüz ulaşmadı, sanal kart ile ödeme yaptım ama puan falan gelmedi, sanal kart ile alıp puanı gelen var mı?

arkadaşlar kart elime henüz ulaşmadı, sanal kart ile ödeme yaptım ama puan falan gelmedi, sanal kart ile alıp puanı gelen var mı?
Bende puan yaklaşık 1 gün sonra gözüktü. Kampanyalar kısmında puana hak kazandığım yazıyordu ama dediğim gibi karta yansıması yaklaşık 1 gün sürdü.

Bende puan yaklaşık 1 gün sonra gözüktü. Kampanyalar kısmında puana hak kazandığım yazıyordu ama dediğim gibi karta yansıması yaklaşık 1 gün sürdü.
teşekkürler hocam ben bankanın kampanya mesajlarını engellemiştim belki ondan mesaj gelmemiştir dediğin gibi kampanya detaylarında puan gözüktü.

5000 tl parafly da işledi sanırım tüm bunlara ek olarak

teşekkürler hocam ben bankanın kampanya mesajlarını engellemiştim belki ondan mesaj gelmemiştir dediğin gibi kampanya detaylarında puan gözüktü.

5000 tl parafly da işledi sanırım tüm bunlara ek olarak
Parafın puanı hemen yatırması ve uygulamada hemen göstermesi çok iyi. Hayırlı olsun hocam

Arkadslar her şey iyi hoşta basvursak kabul olsa fakat kartın limiti 15-20 felan olsa ne olcak boşa mı başvurmuş olacağız

Günü geçti mi? Sitede hala görünüyor ama 15 i son yazılmış?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri