gri ekranda duran şeyler discord açıkken görünüyor, kırmızı beyaz olan şey ise monitörü kendi tuşundan kapatıp tekrar açtığımda görünüyor, neden olur bu?, daha önce 3 kere aynı monitörü iade etmiştim allah belasını versın bu modelın
gri ekranda duran şeyler discord açıkken görünüyor, kırmızı beyaz olan şey ise monitörü kendi tuşundan kapatıp tekrar açtığımda görünüyor, neden olur bu?, daha önce 3 kere aynı monitörü iade etmiştim allah belasını versın bu modelın
yok hocam gri renkte oluyorsadece discordda mı oluyor
yok hocam gri renkte oluyor
başka monitörde denediniz mi kablo veya ekran kartı kaynaklı olma ihtimlaini elediniz mi yani
Bu modelin çoğu hatalı üretim. Arkadaş konu açıp karşıma çıktıysa kesin alınmamalı diye yazmışımdırAllah yardımcın olsun. Üst seviye monitör alıyosun Asus'a güveniyosun ve sonuç bu...
Asus Rog diye mi üst model oluyorAllah yardımcın olsun. Üst seviye monitör alıyosun Asus'a güveniyosun ve sonuç bu...
Sorun üründeçekirge misali 3 kere denk gelmesi çok ütopik. vardır sebep olan bişey. fikrim yok ama atıyorum elektrik alt yapısı yakındaki araç gereçler vs vs.
Bilgilendirme iyi olmuş hocam bende de asus vp249qgr vardı 2 yılda paneli bozuldu, ben hiç 2 yılda bozulan bi panel görmemiştim.hocalar toplu yanıt vereyim, 3 tane aynı monitörden direkt 3lü kurulum için almıştım zamanında zaten, sonra 1 tanesi bozuldu görüntü bozulmasın diye ala ala ala şimdi 4. kez bozuldu, 1.5 senedir sorunsuzdu bu arada onu da belirtteyim, bugün bi açtım pcyi böyle, ben de tüm konuların altına bu modeli sakın almayın diye yazdım bozuk bu ürünler