55 inç olanını indirimde gördüm geçen büyük ihtimalle sıra ona geçtiAlınır. TCL mini LED tarafında en mantıklı seçenek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TCL alt markası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İzmir ve İstanbul şubelerinde var gözüküyor, girme ihtimali var stokları eritmek icin. Belki stoklar yenilenebilir belli olmaz.
LG OLED48C54LA 48 inç 121 cm 4K OLED evo Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG OLED48C54LA 48 inç 121 cm 4K OLED evo Smart TV AI Sihirli Kumanda webOS25 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Elindeki daha iyi zaten dert etmegeçenlerde tamda bu bütçelerde max 50 inç yüksek hz li tv yada monitör arıyordum bulamayınca bütçeyi zorladık lg oled 48 inç aldık adamların tamda ben tv alınca 50 inç modelini satacakları tuttu iyi mi?
1 dakikalık mutluydum la çok mu gördünüz sjjsjsjjsİffalcon da TCL zaten.
Evet daha iyide bütçemi bayağı bi zorladım bakalım daha tv kutusunda kurulum yapılmadı umarım oled tv dedikleri kadar vardırElindeki daha iyi zaten dert etme
Eğer doğru görüntüyü istiyorsan filmmaker modunda kullan. Renk sıcaklığı ayarını da 40 yap.Evet daha iyide bütçemi bayağı bi zorladım bakalım daha tv kutusunda kurulum yapılmadı umarım oled tv dedikleri kadar vardır