🔥İndirim 🔥iFFALCON 50" 4K MiniLED TV 29.999 TL🔥

55 inç aldım amazondan tek kelimeyle makina harbi makina. Bu fiyatları 1 ay sonra zor buluruz. Kaçırmayın. Fan boylar zehir salıyor ama apo bu ürünü incelemesi lazım.

Alınır. TCL mini LED tarafında en mantıklı seçenek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TCL alt markası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzmir ve İstanbul şubelerinde var gözüküyor, girme ihtimali var stokları eritmek icin. Belki stoklar yenilenebilir belli olmaz.
55 inç olanını indirimde gördüm geçen büyük ihtimalle sıra ona geçti

geçenlerde tamda bu bütçelerde max 50 inç yüksek hz li tv yada monitör arıyordum bulamayınca bütçeyi zorladık lg oled 48 inç aldık adamların tamda ben tv alınca 50 inç modelini satacakları tuttu iyi mi?

geçenlerde tamda bu bütçelerde max 50 inç yüksek hz li tv yada monitör arıyordum bulamayınca bütçeyi zorladık lg oled 48 inç aldık adamların tamda ben tv alınca 50 inç modelini satacakları tuttu iyi mi?
Elindeki daha iyi zaten dert etme

Evet daha iyide bütçemi bayağı bi zorladım bakalım daha tv kutusunda kurulum yapılmadı umarım oled tv dedikleri kadar vardır
Eğer doğru görüntüyü istiyorsan filmmaker modunda kullan. Renk sıcaklığı ayarını da 40 yap.

uydu alıcısı varmı bunda göremedim yazmıyor uydu alıcısı ?

konuyu açan arkadaşın indirim diye paylaştığı model alınır mı alınmaz mı

LG C5 oled televizyonlarda yeşilimsi görüntü var. Ucuz miniled (U95A-C6K gibi) televizyonlardada blooming / halo efekt sorunu belirgin olabilir deniyor.

Son düzenleme:
Konudaki televizyonun 55 ekranını kullanıyorum, sorun olarak evet blooming var ama dert etmiyorsanız o da sorun değil ki film dizi izlerken çok kafanıza takmıyorsunuz çünkü belli olmuyor genelde (ufak dipnot diğer televizyonlarda böyle mi bilmiyorum ama ethernet girişi max 100mbps verebiliyor wifi daha hızlı), bunun dışında çok iyi alet. Lg konusuna gelirsek para varsa tabii ki de daha iyi model ama %33 daha pahalı olduğunu düşünürsek iffalcon hala alınabilir. Ayrıca LG'nin o fiyata bir daha gelip gelmeyeceği kesin değil.

Son düzenleme:
1 - Oledin parlaklığı düşük samsung bu konuda bi tık daha iyi ama miniled gibi değil hiç birisi bence daha gelişmesi gerekiyor
2 - Kullanması çok zor yanma muhabbetine insan kafası rahat takılamıyor finalde naparsanız yapın yanıyor :(

Soldaki tv tcl miniled sağdaki c5 oled kaynak videoyu aşağıya bırakıyorum canlıdan görseniz daha iyi anlarsınız

1773733712028.webp
1773733770081.webp

Son düzenleme:
Geri