Cihan karasu
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
15 stok koyarlarsa olacağı o , 20 dk da beklicem stok gelmezse kapatırım konuyuAlıntıyı görüntüle
Fiyatı artmış bile
47 saniyede bitti galiba zaten istesekte alamazdık , ben almaya çalıştım kart ödeme yaparken 3 d security takıldı sonra sepetten attı 3500 tl gördüm1 2 ay önce 3500 taksitle almıştım bunu
geldi stok47 saniyede bitti galiba zaten istesekte alamazdık , ben almaya çalıştım kart ödeme yaparken 3 d security takıldı sonra sepetten attı 3500 tl gördüm
Phantom spirit var aşırı memnunum ama sırf görsellik ve kasam da corsair olduğu için alayım diyordum ama şu yorumdan sonra vazgeçtim hocam, boşuna hem masrafa girip hem de pompa sesi duymaya gerek yok.Ben kullanıyorum. 5700X'i allcore -30 CO ve +200 PBO ile soğutmada zorlanmıyor. Ama boştayken hafif pompa sesi duyuyorum. Phantom spirit ile tamamen sessizlik sağlayabiliyordum.
Yine de görsel kaygım daha ağır basıyor, pişman değilim. Sesi duymazdan geliyorumPhantom spirit var aşırı memnunum ama sırf görsellik ve kasam da corsair olduğu için alayım diyordum ama şu yorumdan sonra vazgeçtim hocam, boşuna hem masrafa girip hem de pompa sesi duymaya gerek yok.
Aynen bende gidip geliyorum 7800x3d işlemci için hangisi daha mantıklı?Bu sıvı soğutmayı mı tercih etmeliyim yoksa 1500 tl civarı kaliteli bi hava soğutma mı?