- Bütçe
- 5.000
selamlar arkadaşlar benim eski bir bilgisayarım var ve onu yülseltiyorum dediğim gibi bilgisayar eski ama vaz geçmek istemiyorum bu Yüzden fp olması açısından fazlada ağır oyunları oynamadığımdan örenk gta 5 ets 2 farming simulator wow cs2 gibi oyunlar oynuyorum şimdi konumuz şu anakart asus z97 pro gamer işlemci i7 4770k ekran kartı asus rog strix rx 580 8 gb 256 bit oc version ram şimdilik kingston fury 2x4 1333 mhz cl 11 oc version oc ile 1600 mhz çıkıyor psu cooler master gx 750 80 plus bronz işlemci soğutucu ismnini unuttum bayaa meşurdu ozamanlar ama bayaa sağlam 4 borulu kasa büyük monitor 1080 p soğutmada sıkkıntı olmaz ekstra fanlarda takabilirim bu sistemle daha ne kadar gidebilirim ? youtubede izliyorum bu işlemci ve ekran kartı ile halendaha yeni oyunlar oynanıyor 1080 p de
tavsiyeleriniz ne olur ? bütçe meselesi fazla harcamak istemiyorum gerekte yok.
(NOT) eski işlemci tam adını unuttum intel G32xx intelin 20 nci yıl işlemcisiydi oc ile 4.6 Ghz çıkıyordum ekran kartı asusun R9 270 3GB 256 bit olması lazım bunula bu saydığım tüm oyunları oynuyordum sadece gta5 te sıkıntı yaşıyordum ekran yırtılmaları oluyordu şuan sadece işlemci ve ekran kartı yükseltiyorum ram olarak yanına 2x8 gb ekleyebilirim.
tavsiyeleriniz ne olur ? bütçe meselesi fazla harcamak istemiyorum gerekte yok.
(NOT) eski işlemci tam adını unuttum intel G32xx intelin 20 nci yıl işlemcisiydi oc ile 4.6 Ghz çıkıyordum ekran kartı asusun R9 270 3GB 256 bit olması lazım bunula bu saydığım tüm oyunları oynuyordum sadece gta5 te sıkıntı yaşıyordum ekran yırtılmaları oluyordu şuan sadece işlemci ve ekran kartı yükseltiyorum ram olarak yanına 2x8 gb ekleyebilirim.