MeGaDave06
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Çok iyi yapmışsın knk her türlü worth![]()
İğrençsin
Çok iyi yapmışsın knk her türlü worth![]()
Gereken parayı onlar vermiyo hocam çokta takmaya gerek yok. Ragebait atıp olay çıkarmaya çalışan kişiler gibi geliyor bana. Eğer eksik olan 15000 TL yi üstüne verebilecek varsa seve seve satar 5070 ti alırım9070 XT ekran kartı olanlar neden pişman oluyor şimdi anlamadım sırf DLSS 5 Geliyor diye ekran kartı değişikliğine gitmeyin sakın 9070 XT ile keyifinize bakın.
RTX 5080 Ekran kartım var zamanında iyi ki almışım ama 9070 XT alsaymışım sırf DLSS 5 için değiştirmek bile istemezdim.
Hocam tek olay dlss 5 değil ki, yolda olan fsr Diamond 9000 serisinde desteklenmeyecekmiş. Yani duyurdukları teknolojiyi şuanki en üst donanımlarında kullanamayacaksın. Her kart 1 senelik.9070 XT ekran kartı olanlar neden pişman oluyor şimdi anlamadım sırf DLSS 5 Geliyor diye ekran kartı değişikliğine gitmeyin sakın 9070 XT ile keyifinize bakın.
RTX 5080 Ekran kartım var zamanında iyi ki almışım ama 9070 XT alsaymışım sırf DLSS 5 için değiştirmek bile istemezdim.
Emin değilim ama dediğim gibi eğer gelmez ise daha da amd kart kullanmam ben bedava fiyata verilmediği sürece.Hocam gerçekten gelmeyecek mi ya, alırken bir yandan da "bu sonuçta en son kart bir sonraki teknolojiyi de destekler" diyerek almıştım reddite de biraz bakınca üzüldüm.