DLSS 5 geliyormuş, 9070xt almakla hata mı ettim?

9070 XT ekran kartı olanlar neden pişman oluyor şimdi anlamadım sırf DLSS 5 Geliyor diye ekran kartı değişikliğine gitmeyin sakın 9070 XT ile keyifinize bakın.
RTX 5080 Ekran kartım var zamanında iyi ki almışım ama 9070 XT alsaymışım sırf DLSS 5 için değiştirmek bile istemezdim.

9070 XT ekran kartı olanlar neden pişman oluyor şimdi anlamadım sırf DLSS 5 Geliyor diye ekran kartı değişikliğine gitmeyin sakın 9070 XT ile keyifinize bakın.
RTX 5080 Ekran kartım var zamanında iyi ki almışım ama 9070 XT alsaymışım sırf DLSS 5 için değiştirmek bile istemezdim.
Gereken parayı onlar vermiyo hocam çokta takmaya gerek yok. Ragebait atıp olay çıkarmaya çalışan kişiler gibi geliyor bana. Eğer eksik olan 15000 TL yi üstüne verebilecek varsa seve seve satar 5070 ti alırım :D

Hocam tek olay dlss 5 değil ki, yolda olan fsr Diamond 9000 serisinde desteklenmeyecekmiş. Yani duyurdukları teknolojiyi şuanki en üst donanımlarında kullanamayacaksın. Her kart 1 senelik.

Nvidianın 3 tane gizli teknolojisi hala aktif değil ve donanımsal olarak kartların içinde bulunuyor DLSS 5.0 ile bunlar aktif olursa ortalık ciddi karışacak 5050 ve 5060 kartların önü direk olarak açılıyor ancak şu gerçek hiç bir zaman değişmeyecek Rekabetçi oyunlardaki saf güç isteğini nvidia giriş ve orta segmentte karşılayamıyor oyüzden 9060xt ve 9070xt önümüzdeki 10 yıl daha rekabetçi oyunlarda zirveyi temsil edecektir. Bunun garantisini verebilirim. Hikayeli modlarda RT + DLSS işin içine girdiği anda AMD kartlar malesef hiç bir şey yapamıyor özellikle RT muhabbeti en zayıf tarafı şu gizli 3 teknoloji yakın zamanda aktif olursa 5060ti 16gb ile 9070xtyi geçme ihtimali olacak hikayeli ağır oyunlarda RT + DLSS + FG ile tabi oyun motorlarında bu teknolojilere uyum sağlaması gerekmekte öyle kolay değil yani.

Hocam gerçekten gelmeyecek mi ya, alırken bir yandan da "bu sonuçta en son kart bir sonraki teknolojiyi de destekler" diyerek almıştım reddite de biraz bakınca üzüldüm.
Emin değilim ama dediğim gibi eğer gelmez ise daha da amd kart kullanmam ben bedava fiyata verilmediği sürece.

İncecik phoneixi 48K ya almakda fena koyuyor he.Fiyatlar düzgünken çekmek lazımdı aslında.

Nvidiadan geçiş yapmış biri olarak bu konuda ben de baya meraklıyım. Gelecekte ne olur bilemeyiz fakat benim asıl sinir olduğum konu amdnin her yeni nesilde diğer kartlara özellik getirmeyi bırakması. İntel her sene soket değiştiriyor da amdnin bu hareketine niye yeterince laf edilmiyor, fark ne? Mesela fsr 5 90 serisini büyük ihtimalle desteklemeyecek.

Kart işi yazılım oldu yazılım da nvdia tekelinde onun için Amd flan boş iş

söylenenlere göre o dlss formları görselleri vs 2 adet 5090 la yapıldıgı söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,235
Üyeler
190,177
Son üye
Baydırman2429
Geri