Merhabalar Oyunum Çıktı!

Harika olmuş umarım ikincisi gelmez... Şaka yapıyorum knk. Oyun daha hazır değil belli ki, son sürümünü paylaşırsan yorumlarız 🌹
Son Sürümümüz 3.6 la birlikte Bazı Sorunları Çözdük Ve Dahada Güzeli Otomatik save ekledik 2 dil desteği eklendi şuan grafiksel anlamda berbat olabilir ama her gün güncelleme getiriyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ortaklar ne işe yarıyor diye 5 dk oynattı beni
Ortaklar İçin Oynadığınız İçin Teşekkürler Ortaklar Ot yapımınızı %25 hızlandırıyor ve karavanınızda duruyordur

AI oyun falan yapamaz falan diyenler.

Naber :)

Troll değilsen çabalaman güzel zamanla gelişecek ama böyle şeyleri oyun çıkardım diye paylaşma. Henüz öğreniyorsun. Kötü de olsa oynanabilir bir şey çıkardığında paylaş. Zamanla olacak şeyler kimse oturur oturmaz assasincreed yapmıyor

Erzurum ❌
Albuquerque ✅
Teşekkür Ederim Destek Çıktığınız İçin Oyun Troll İçinmi Yapıldı Hayır Aslında Amaç Breaking bad tarzı oyun yapma fikri geldi aklıma böyle bir oyun çıkardım

Teşekkür ederim :)

Şimdiki oyuncular FPS'e bakıyor.

1500 FPS olsun Boş bir alanda Çöpten yapılmış motosiklet sürmek grafikli oyun olsa şikayet etmezler.
Yeter ki FPS yüksek gözüksün. :D

Son düzenleme:
1773760609030.webp

ortaokul talebesi evlat scratch den daha iyisini yapmıştı. Oyunda sütuna bakarak bir şey pişirdim, oyunun her yeri hata daha doğrusu oyun mu bu! o.O2

ortaokul talebesi evlat scratch den daha iyisini yapmıştı. Oyunda sütuna bakarak bir şey pişirdim, oyunun her yeri hata daha doğrusu oyun mu bu! o.O2
Bu Kadar Eleştiriyorsunuz da Hiç Projeniz Oldumu? Yani Meraktan soruyorum Oyunuma Laf etmek İçin Değil Destek İçin Gelmeniz Lazımda neyse Ben Sırf Millete Oyunu Eleştirmek İçin Çıkarmadım Bana Destek Çıkarsınız Ne Bugları vb var Diye söylersiniz diye Yaptım Oyunu Hata Etmişim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri