Drtalhaakpolat
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
ortaklar ne işe yarıyor diye 5 dk oynattı beni
Oyunum Buglu Olduğu İçin Özür dilerim Sadece Amacım Oyunu Göstermektidaha doğrusu bug olmayan yer var mı ...
Teşekkür Ederim
Teşekkür Ederimcokhosumagitti
Alıntıyı görüntüle
Son Sürümümüz 3.6 la birlikte Bazı Sorunları Çözdük Ve Dahada Güzeli Otomatik save ekledik 2 dil desteği eklendi şuan grafiksel anlamda berbat olabilir ama her gün güncelleme getiriyoruzHarika olmuş umarım ikincisi gelmez... Şaka yapıyorum knk. Oyun daha hazır değil belli ki, son sürümünü paylaşırsan yorumlarız![]()
Ortaklar İçin Oynadığınız İçin Teşekkürler Ortaklar Ot yapımınızı %25 hızlandırıyor ve karavanınızda duruyordurortaklar ne işe yarıyor diye 5 dk oynattı beni
Teşekkür Ederim Destek Çıktığınız İçin Oyun Troll İçinmi Yapıldı Hayır Aslında Amaç Breaking bad tarzı oyun yapma fikri geldi aklıma böyle bir oyun çıkardımAI oyun falan yapamaz falan diyenler.
Naber
Troll değilsen çabalaman güzel zamanla gelişecek ama böyle şeyleri oyun çıkardım diye paylaşma. Henüz öğreniyorsun. Kötü de olsa oynanabilir bir şey çıkardığında paylaş. Zamanla olacak şeyler kimse oturur oturmaz assasincreed yapmıyor
Erzurum
Albuquerque![]()
Teşekkür ederim
ressamı kötülemeyelim hocam bence bu işten devam etsın en iyisisanatsal bi çalışma olmuş ressam ne anlatmak istemiş diye düşündürtti
Espriniz için Teşekkürler Grafiksel anlamda berbatız tabii ki daha yeni yeni gelişiyoruz olabilir böyle şeylerDLSS 5 şu oyuna çıkmak için yayınlandı.
Bu Kadar Eleştiriyorsunuz da Hiç Projeniz Oldumu? Yani Meraktan soruyorum Oyunuma Laf etmek İçin Değil Destek İçin Gelmeniz Lazımda neyse Ben Sırf Millete Oyunu Eleştirmek İçin Çıkarmadım Bana Destek Çıkarsınız Ne Bugları vb var Diye söylersiniz diye Yaptım Oyunu Hata Etmişim...ortaokul talebesi evlat scratch den daha iyisini yapmıştı. Oyunda sütuna bakarak bir şey pişirdim, oyunun her yeri hata daha doğrusu oyun mu bu!![]()