5 L SIZMA ZEYTİNYAĞI 788 Tl🔥🔥

Oha niye bu kadar ucuz hemde taş baskı, beyler yanlış anlaşılmasında biz de zeytinyağı satıyoruz bizim ki makina baskısı dizem yağ olmasına rağmen 1750₺ bilmiyorum hem taş baskı hem 0.3 dizem yağ bana çok şüpheli geldi.

Oha niye bu kadar ucuz hemde taş baskı, beyler yanlış anlaşılmasında biz de zeytinyağı satıyoruz bizim ki makina baskısı dizem yağ olmasına rağmen 1750₺ bilmiyorum hem taş baskı hem 0.3 dizem yağ bana çok şüpheli geldi.
indirime girmiş yorumlar da iyi duruyor belki fiyat hatasıdır

Kötü yorumlara bakın. İyiler yanıltıcı🙂.

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's
Kötü yorumlara bakın. İyiler yanıltıcı🙂.
Şefim hani bizde zeytinciyiz hayret ettim, Allah korkumuz var ürünlerimizde sahtekarlık yapmayız hayatta fakat 1750₺ iken bile karımız çok düşük kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama yorumlarda iyi diyor anlamadım.

Şefim hani bizde zeytinciyiz hayret ettim, Allah korkumuz var ürünlerimizde sahtekarlık yapmayız hayatta fakat 1750₺ iken bile karımız çok düşük babam hatta seneye hasadı ağaçta bırakmayı bile düşünüyor bilmiyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
peki sen ne diyorsun almak mantıklı mı?

peki sen ne diyorsun almak mantıklı mı?
Ben şüphe duyduğum yemeği almıyorum şefim yağ bu her tür yemeğimize koyuyoruz biz egeliyiz çünkü ondan riske girip aileme yediremem ama çok ihtiyaç varsa denenebilir imkanlar kısıtlı ise.

Gerçekten bunun gerçek zeytinyağı olduğunun düşünen var mı ? Bilindik markalar dışına çıkmam zeytinyağı alırken. 2 litre zeytinyağını bu fiyata zor alırsınız.

Bu ürünü almayın.Migros veya alternatif marketlerde indirime giriyor: 900 olsun, 1100 olsun. Siz mümkün olduğu kadar kaynağı belli ürünü alın.
Hepsiburada,Trendyol vb. artık pazaryeri satıcılarına müdahale etmiyor,muhatab bulamaz, uğraşır durursunuz üç kuruş için .Gerek yok.
Konu açarken özellikle "GIDA" ürünleri için daha hassas olmanızı tavsiye ederim (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri