❌İndirim Bitti! Danone Bitkisel Yağlı Kremsos 200mlx3 Adet (44.90TL) (HB PREMİUM ÜCRETSİZ KARGO)

İçindekiler: Su, bitkisel yağ (palm) (%20), yağsız süt tozu, şeker, asitlik düzenleyici (potasyum sitratlar), stabilizörler (selüloz, selüloz gam), modifiye nişasta, kıvam arttırıcı (guar gam), emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve diglise

Her indirimi burada maharetmiş gibi paylaşmayın. Bunları bünyenize alacağınıza sütten krema yapın kullanın.

İçindekiler: Su, bitkisel yağ (palm) (%20), yağsız süt tozu, şeker, asitlik düzenleyici (potasyum sitratlar), stabilizörler (selüloz, selüloz gam), modifiye nişasta, kıvam arttırıcı (guar gam), emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve diglise

Her indirimi burada maharetmiş gibi paylaşmayın. Bunları bünyenize alacağınıza sütten krema yapın kullanın.
forumda ki gıda adına paylaşılan indirimlerin yarısı zararlı ürünler zaten bu ürünleri içeriğini kabul ederek kullanan çok kişi var senin dediğine bakarsak burda cips cola tarzı ürünlerinde fiyatı paylaşılmaması lazım böyle bir kural yok malesef iyi forumlar

Bilmeden insanları zararlı içerikli ürünlere yönlendirmiş oluyorsun. Ben ise insanları sağlıklı yönde bilgilendiriyorum. Farkı anlayabilirsen konuyu idrak edebilirsin.

Bilmeden insanları zararlı içerikli ürünlere yönlendirmiş oluyorsun. Ben ise insanları sağlıklı yönde bilgilendiriyorum. Farkı anlayabilirsen konuyu idrak edebilirsin.
başlıkta ki bitkisel yağlı kremsos yazısı yerine sadece krema yazsaydım haklıydın dostum ürün neyse o yazıldı ürün alırken içeriğine ve ismine bakmayan birine burda yazsam da bir fayda sağlamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu hassasiyeini cips kola abur cubur vs ürün indirim konularında da bekliyorum içinde bulunan her maddeyi yazmanı istiyorum

fiyat çoh iyimiş içindeki malzemeler zaten 70tl yapıyor iyi fiyat akrabalara bayramda yemek yaparken yedirilebilir geçerli ürün

her yiyecek içecek konusundaki çok zararli bunu yemeyin cart curt diyenler kimin multisi diye düşünürken
IMG_2434.webp

Bu ürünü margarin kullanıyorsanız onun yerine alın derim. İkiside rezil ürünler ama lazımsa alınmalı yoksa 30tl ye normal krema düşüyor.

Bazı tatlılarda mecbur kullanıyorum. Denk gelseydim alırdım. Güzel fiyatmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,502
Üyeler
190,225
Son üye
ozabuskadir16
Geri