mamy1059
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Bitkisel yağlı kremalar çok güzel olmuyo ama fiyat baya iyi
forumda ki gıda adına paylaşılan indirimlerin yarısı zararlı ürünler zaten bu ürünleri içeriğini kabul ederek kullanan çok kişi var senin dediğine bakarsak burda cips cola tarzı ürünlerinde fiyatı paylaşılmaması lazım böyle bir kural yok malesef iyi forumlarİçindekiler: Su, bitkisel yağ (palm) (%20), yağsız süt tozu, şeker, asitlik düzenleyici (potasyum sitratlar), stabilizörler (selüloz, selüloz gam), modifiye nişasta, kıvam arttırıcı (guar gam), emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve diglise
Her indirimi burada maharetmiş gibi paylaşmayın. Bunları bünyenize alacağınıza sütten krema yapın kullanın.
başlıkta ki bitkisel yağlı kremsos yazısı yerine sadece krema yazsaydım haklıydın dostum ürün neyse o yazıldı ürün alırken içeriğine ve ismine bakmayan birine burda yazsam da bir fayda sağlamazBilmeden insanları zararlı içerikli ürünlere yönlendirmiş oluyorsun. Ben ise insanları sağlıklı yönde bilgilendiriyorum. Farkı anlayabilirsen konuyu idrak edebilirsin.
bu hassasiyeini cips kola abur cubur vs ürün indirim konularında da bekliyorum içinde bulunan her maddeyi yazmanı istiyorumBilmeden insanları zararlı içerikli ürünlere yönlendirmiş oluyorsun. Ben ise insanları sağlıklı yönde bilgilendiriyorum. Farkı anlayabilirsen konuyu idrak edebilirsin.
İsterseniz zararlı gıdalar yiyin ya da başka bir şey orası beni ilgilendirmiyorher yiyecek içecek konusundaki çok zararli bunu yemeyin cart curt diyenler kimin multisi diye düşünürken Alıntıyı görüntüle