🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

markayı bilmiyorum iyi bir markamı

markayı bilmiyorum iyi bir markamı
Gamepad alırken önerilen markalardan biriydi. Mini LED monitörleri de varmış ama TR ye gelmedi. Çinli iyi markalardan biri. Ktc, koorui (hkc) gibi düşünebiliriz. Asus-MSI gibi kaliteli değil ancak kötü de değil.

2k 260hz baya iyi duruyor aynı fiyata trendyol vs üzerinden satsa alırdım taksitten kaynalı

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Gamepad alırken önerilen markalardan biriydi. Mini LED monitörleri de varmış ama TR ye gelmedi. Çinli iyi markalardan biri. Ktc, koorui (hkc) gibi düşünebiliriz. Asus-MSI gibi kaliteli değil ancak kötü de değil.
Teknik servis işi nasılki bu markanın daha yeni geldiler sonuçta Türkiye'ye o biraz düşündürüyor beni.

Thunderobot 420hz daha mantıklı. Amacınız fps ise daha iyi olur. Lenovo da ahım şahım bir model değil f/p oldugundan öneriyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknik servis işi nasılki bu markanın daha yeni geldiler sonuçta Türkiye'ye o biraz düşündürüyor beni.
Gaming gen bakıyormuş.
8989.webp

Keşke ama 2k 180hz modeller 8-9k, 240hz modeller 10k dan baslıyor. Dandik markaları saymazsak. Bence thunderobot dandik sayılmaz. James Donkey, turbox vs gibi

Akakçe verilerine göre bu ayın 3 ünde gelmiş 11 bin tl den 9 a kadar düşmüş görüyorum bu daha düşer gibi ( 420 hz modeli )

Akakçe verilerine göre bu ayın 3 ünde gelmiş 11 bin tl den 9 a kadar düşmüş görüyorum bu daha düşer gibi
O biraz imkansıza yakın. Şu an rampage, gamepower, James Donkey gibi markalardan da ucuza satılıyor. 2k 260hz 6-7k ya düşürmezler. Dandik markalar 9k dan baslıyor, düzgün markalar 10k dan baslıyor. 8.500 tl mük fiyat segment için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dikkat edin arkadaşlar yarın fiyatlara +1000 lira zam gelebilir...
Gelir mi gelir eğer belirtilen degerleri veriyorsa bu fiyatlar bayagı uygun.

O biraz imkansıza yakın. Şu an rampage, gamepower, James Donkey gibi markalardan da ucuza satılıyor. 2k 260hz 7-8k ya düşürmezler. Dandik markalar 9k dan baslıyor, düzgün markalar 10k dan baslıyor.
Samsung g5 ıps panel den geçebilirim ama önce alanları takip edip kalitesini görmek lazım. 32 inç gözümü ağrıttı 27 en ideal boyut kalıyo, benim için tabi. Samsung'dan daha iyi panel üreteni bulabilir miyim bilmiyorum ama veya benzer kalitede.

420hz 3ms diyor alinir mı asus 1ms 280hz den gecilir mi

O biraz imkansıza yakın. Şu an rampage, gamepower, James Donkey gibi markalardan da ucuza satılıyor. 2k 260hz 7-8k ya düşürmezler. Dandik markalar 9k dan baslıyor, düzgün markalar 10k dan baslıyor.
420 hz modeli için konuştum dediğin doğru olabilir ama firma eninde sonunda 6 tekel markadan iyi değilmiş asyadaki yorumlara baktım rakibi aoc diyorlar bin tl daha inse gözümğz kapalı alırız çünkü teknik servisine bakım dedim yok resmi distiribitör yazmışlar sonrası boş

Geri