Gamepad alırken önerilen markalardan biriydi. Mini LED monitörleri de varmış ama TR ye gelmedi. Çinli iyi markalardan biri. Ktc, koorui (hkc) gibi düşünebiliriz. Asus-MSI gibi kaliteli değil ancak kötü de değil.markayı bilmiyorum iyi bir markamı
Teknik servis işi nasılki bu markanın daha yeni geldiler sonuçta Türkiye'ye o biraz düşündürüyor beni.Gamepad alırken önerilen markalardan biriydi. Mini LED monitörleri de varmış ama TR ye gelmedi. Çinli iyi markalardan biri. Ktc, koorui (hkc) gibi düşünebiliriz. Asus-MSI gibi kaliteli değil ancak kötü de değil.
Thunderobot 420hz daha mantıklı. Amacınız fps ise daha iyi olur. Lenovo da ahım şahım bir model değil f/p oldugundan öneriyoruz.ben tamda monitör alacaktım bir monitörm var 27 165 hz bunu yan ekran yapıcam ana monitör alıcam
şunu almayı düşnüyorum tavsiyeniz var mı yoksa bunu alıcam.
sistemim rtx 4060 ti 8 gb
Gaming gen bakıyormuş.Teknik servis işi nasılki bu markanın daha yeni geldiler sonuçta Türkiye'ye o biraz düşündürüyor beni.
Keşke ama 2k 180hz modeller 8-9k, 240hz modeller 10k dan baslıyor. Dandik markaları saymazsak. Bence thunderobot dandik sayılmaz. James Donkey, turbox vs gibi
O biraz imkansıza yakın. Şu an rampage, gamepower, James Donkey gibi markalardan da ucuza satılıyor. 2k 260hz 6-7k ya düşürmezler. Dandik markalar 9k dan baslıyor, düzgün markalar 10k dan baslıyor. 8.500 tl mük fiyat segment için.Akakçe verilerine göre bu ayın 3 ünde gelmiş 11 bin tl den 9 a kadar düşmüş görüyorum bu daha düşer gibi
Gelir mi gelir eğer belirtilen degerleri veriyorsa bu fiyatlar bayagı uygun.Dikkat edin arkadaşlar yarın fiyatlara +1000 lira zam gelebilir...
Samsung g5 ıps panel den geçebilirim ama önce alanları takip edip kalitesini görmek lazım. 32 inç gözümü ağrıttı 27 en ideal boyut kalıyo, benim için tabi. Samsung'dan daha iyi panel üreteni bulabilir miyim bilmiyorum ama veya benzer kalitede.O biraz imkansıza yakın. Şu an rampage, gamepower, James Donkey gibi markalardan da ucuza satılıyor. 2k 260hz 7-8k ya düşürmezler. Dandik markalar 9k dan baslıyor, düzgün markalar 10k dan baslıyor.
420 hz modeli için konuştum dediğin doğru olabilir ama firma eninde sonunda 6 tekel markadan iyi değilmiş asyadaki yorumlara baktım rakibi aoc diyorlar bin tl daha inse gözümğz kapalı alırız çünkü teknik servisine bakım dedim yok resmi distiribitör yazmışlar sonrası boşO biraz imkansıza yakın. Şu an rampage, gamepower, James Donkey gibi markalardan da ucuza satılıyor. 2k 260hz 7-8k ya düşürmezler. Dandik markalar 9k dan baslıyor, düzgün markalar 10k dan baslıyor.
dThunderobot 420hz daha mantıklı. Amacınız fps ise daha iyi olur. Lenovo da ahım şahım bir model değil f/p oldugundan öneriyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gaming gen bakıyormuş.
Alıntıyı görüntüle
Her modeli bu firmanın 3 ms vpn le tayvana al 16 monitör görüyorum miniled hariç her modeli 3 ms420hz 3ms diyor alinir mı asus 1ms 280hz den gecilir mi