88.000 Tl ye ryzen 7 7800x3d sistem değer mi

Hocam ben pek anlamıyorum bu sistem işlerinden fakat gördüğüm kadarıyla gamegarajın; trendyol,hepsiburada,ya da amazondaki sistemleri fiyat ve taksit imkanıyla çok mantıklı ama dediğin sebeplerden oluyor olabilir tabii.Mesela napmak lazım ki acaba bilen insanlara sormak için üyelik açıp forum açtım ama kafam karıştı mesela
Ben biraz daha bekleyeceğim yukarıda belirttiğim gibi adam gibi bir sistem çıkmazsa tek tek toplarım yine bu şekilde 6-9 taksit oluyor eğer çok pahalıya gelirse mecbur nakit falan alacağım. Laptopa 9 taksit yapan siteler(vatan gibi) oem paketlere,masaüstü pclere yapmıyor..

Ssd ve ram bi tık düşük değil mi hocam onları ayrı alayım desem bi tık fazla olmuş olmaz mı fiyatı

Hocam bütçe sınırım yok ama bunun sonuda yok en mantıklı bunu alırsan kafan rahat uzun süre seni götürür parasını da çıkartır sistemi olursa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilk başta belirttiğim gibi sadece bu oyunlar için gerek var mı yok mu onun da kararsızlığı var.Sistem bu oyunlar için yeterli ama bi yanım hem kendime bir güzellik olsun hem de ileride fiyatlar artar diyerekten mantıklı bi sistemse alma tarafında
Yani açıkcası benim çocukluk hayalimdi kral ben onun için dizdim normalde işim Grafik Tasarım ama onuda görüyor zorlamadan oyunlarımıda oynatıyor onun için biraz hem ihtiyaç hemde nasıl mutlu olacağına bağlı eğer seni zora sokmayacak bir meblağ ise alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri