Reditte falan gelmeyebilir diyorlardı Twitter'da da öyle birkaç şey okudum bana da saçma geldi ama son kart bu zaten. Konuyu bilen biri aydınlatır umarım.Konuya hakim değilim takip etmiyorum bi süredir ama 9000 serisi zaten son nesil değil mi? 9000'e gelmeyecekse hangi karta gelecek onu anlamıyorum.
Olm rage bait atmayın şu forumda konuya bak ya kafayı yersin ulan daha fsr 4.1 bile gelmedi yakında gelecek diamond fln diyosun bi oturun bi bekleyin 1-2 söylenti çıkınca atlamayın tavuk gibi daha ortada yeni kartın özellikleri bile yok yaFSR Diamond(FSR 5) RDNA 4'e yani 9000 serisi kartlara gelmeyecek mi? İhtimali nedir?
Hocam FSR Diamond seneye gelmiyor mu? Duyuruldu diye biliyorum. Ayrıca "yakında" demedim. Olay bence de saçma ama forumlarda, redditte, Twitter'da herkes gelmeyecek diyince merak ettim.Olm rage bait atmayın şu forumda konuya bak ya kafayı yersin ulan daha fsr 4.1 bile gelmedi yakında gelecek diamond fln diyosun bi oturun bi bekleyin 1-2 söylenti çıkınca atlamayın tavuk gibi daha ortada yeni kartın özellikleri bile yok ya
Resmi açıklama yok sadece 1 kişi iddaa etti o yüzden kesin bişey diyemeyiz ama şöyle bu kartları 1 seneye çöpe atamazlar atarlarsa kendileri bilir az bi pazar payları sıfırlanır o yüzden cesaret edemezlerHocam FSR Diamond seneye gelmiyor mu? Duyuruldu diye biliyorum. Ayrıca "yakında" demedim. Olay bence de saçma ama forumlarda, redditte, Twitter'da herkes gelmeyecek diyince merak ettim.
2027'de imiş.Ama discorddaki adamları bile ne onaylıyor ne onaylamıyor.Hocam FSR Diamond seneye gelmiyor mu? Duyuruldu diye biliyorum. Ayrıca "yakında" demedim. Olay bence de saçma ama forumlarda, redditte, Twitter'da herkes gelmeyecek diyince merak ettim.