loewry
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,365
Güzel olur hocamçok al sat la uğraşmak istemiyorum ama sanırım yapıcam ya çünkü ssd nin okuma hızı felanda düşük satıp güzel bir 1 tb lik alabilirim
Güzel olur hocamçok al sat la uğraşmak istemiyorum ama sanırım yapıcam ya çünkü ssd nin okuma hızı felanda düşük satıp güzel bir 1 tb lik alabilirim
hocam peki bir şey sorucam bu sistemi alırken kasayı kullansam başka psu taksamGüzel olur hocam
Özelleştirme seçeneklerinde psu falan değiştirlse çok işimize yarardı ha tabi başka siteden kaliteli psu alıp sistem geldiğinde o psuyu söküp ayrı aldığınız psuyu takabilirsinizhocam peki bir şey sorucam bu sistemi alırken kasayı kullansam başka psu taksam
https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cx750-750w-80plus-bronze-siyah-guc-kaynagi.html bu nasıl birde vatan mağazasından çalışanla web sitesinden sipariş oluştursak ordan alıp gidebiliyormuyuzÖzelleştirme seçeneklerinde psu falan değiştirlse çok işimize yarardı ha tabi başka siteden kaliteli psu alıp sistem geldiğinde o psuyu söküp ayrı aldığınız psuyu takabilirsiniz
Bu modelde pek iyi değil hocam 5-6k civarı bütçe lazım. Vatan mağazası konusunda bilgim yokhttps://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cx750-750w-80plus-bronze-siyah-guc-kaynagi.html bu nasıl birde vatan mağazasından çalışanla web sitesinden sipariş oluştursak ordan alıp gidebiliyormuyuz
bu nasıl hocam bu arada kusura bakmayın biraz yordum siziBu modelde pek iyi değil hocam 5-6k civarı bütçe lazım. Vatan mağazası konusunda bilgim yok
Bu idare eder ama açıkcası gram haketmiyor fiyatını daha iyi bi 850w psuyu gaming gende bulurumMSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu nasıl hocam bu arada kusura bakmayın biraz yordum sizi
bi tane önerin o zaman hocam çünkü bulamadımBu idare eder ama açıkcası gram haketmiyor fiyatını daha iyi bi 850w psuyu gaming gende bulurum
bi tane önerin o zaman hocam çünkü bulamadım