Sofu_54
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 265
Garanti konusunda eksik demişsiniz fazla dememişsiniz Türkiye'deki garanti firması penta bilişimdi sanırım çooooooooook fazla şikayet var. Asusunda her modeli kalitelide değil ama üst segmentte laptop bazında soğutma olarak güzel. Uçak kaldırmadan kütüphanede yüke bindirebileceğiniz asus ayarındaki modeller sınırlıdır. Düşük bütçede 5050 rog yerine orta segment 5060 çok daha mantıklı ama dediğim gibi üst segment cihaz alıcaksam asus alırdım keza 5080 rog alıcaktım stok bitmiş düşerse tekrar alıcam.Zamanında bi hata yapıp Asus Rog 17.3 inç 3050Ti'lı laptop almıştım temiz kullanmama rağmen klavye 3 4 ay sonra soyulmaya başlamıştı. Garanti ücretini öderseniz değiştirebiliriz demişti ondan değiştirmemiştim bir süre sonra da satmıştım. O zamanlar araştırınca internette benimle aynı sorunu yaşayan baya kişi vardı hatta diğer ilanlara baktığımda onların da klavyeleri soyulmuştu. Görünüşü güzeldi, serin ve görece sessizdi (Tabii 3050Ti zaten soğutması zor bi kart değil muhtemelen çoğu kaliteli laptop bu seviyededir zaten). Onun dışında öyle aşırı kaliteli bir malzemesi yoktu sadece iyi bir laptoptu hatta klavyesi yukarda bahsettiğim sebepten kalitesiz bile denebilir. Yeni serileri bilmiyorum klavye olayını çözmüşlerdir diye düşünüyorum. Ama hala fiyatını hak etmiyor.