🔥İndirim ASUS ROG Strix G16 i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 🔥54.999₺ (Dip Fiyat)

Zamanında bi hata yapıp Asus Rog 17.3 inç 3050Ti'lı laptop almıştım temiz kullanmama rağmen klavye 3 4 ay sonra soyulmaya başlamıştı. Garanti ücretini öderseniz değiştirebiliriz demişti ondan değiştirmemiştim bir süre sonra da satmıştım. O zamanlar araştırınca internette benimle aynı sorunu yaşayan baya kişi vardı hatta diğer ilanlara baktığımda onların da klavyeleri soyulmuştu. Görünüşü güzeldi, serin ve görece sessizdi (Tabii 3050Ti zaten soğutması zor bi kart değil muhtemelen çoğu kaliteli laptop bu seviyededir zaten). Onun dışında öyle aşırı kaliteli bir malzemesi yoktu sadece iyi bir laptoptu hatta klavyesi yukarda bahsettiğim sebepten kalitesiz bile denebilir. Yeni serileri bilmiyorum klavye olayını çözmüşlerdir diye düşünüyorum. Ama hala fiyatını hak etmiyor.
Garanti konusunda eksik demişsiniz fazla dememişsiniz Türkiye'deki garanti firması penta bilişimdi sanırım çooooooooook fazla şikayet var. Asusunda her modeli kalitelide değil ama üst segmentte laptop bazında soğutma olarak güzel. Uçak kaldırmadan kütüphanede yüke bindirebileceğiniz asus ayarındaki modeller sınırlıdır. Düşük bütçede 5050 rog yerine orta segment 5060 çok daha mantıklı ama dediğim gibi üst segment cihaz alıcaksam asus alırdım keza 5080 rog alıcaktım stok bitmiş düşerse tekrar alıcam.

Yani soğutması gereken pek bir şey kalmıyor aslında 5050 kullandıktan sonra ama premium kasa için yaklaşık 15K civarı vermeye gerek var mıdır takdir alan arkadaşlara ait.

sadece 15 gün kullanılmışını güzel fiyata aldım.ciddi derecede memnunum.cs2 medium 250-350 fps 400'leri görüyor bazen.Herşeyden ötesi 5-6 maç atıyorum ,çok stabil.

123.webp

Ben de asusun bir model laptopunu kullanmıştım zamanın iyi laptoplarındandı. Ekranı aç kapa yaparken sol taraftan kırılmıştı. Kronik sorun demişlerdi. O günden sonra hiç almadım Asus laptop yeni ürünleri nasıldır bilgim yok hayırlı olsun alanlara

g615 kasa gayet kaliteli. Oynayacağınız oyunlar için 5050 yetiyorsa bence alabilirsiniz. Elma ile armutu kıyaslamaya gerek yok. Alternatif olarak tuf f16'nın 5060lı versiyonu da 55bin lira. İsteğe göre karar vermek lazım.

İsime para verilmekten vazgeçilmeli artık. Bu konfigürasyonun fırsat olabilmesi için 40-45k falan olması gerek.
Şahsi görüşüm 5050 laptoba 55-60k versem uyuyamazdım. İsterse max 70 derece görsün. Ekranı da HD 165 Hz.
Cidden öyle 52k ile gamegaraj 5060 aldım 16 inç 180hz 2k ekran ile çatır çatır oyunumu oynuyorum ve çok şükür daha bi problem çıkartmadı. Soğutması güzel, fanlar çok gürültülü değil ve 5060 2k yüksek-ultra ayarlarda cayır cayır oynatıyor tüm oyunları.

Geri