bende dün aldım mx6 bezelye tanesi kadar ortasına bıraktım 7500f kullanıyorum değerler gayet iyi şuan.Mx6 aldım daha yeni 4gr, 430tlye amazondan, satıcı teknobiyotik, tf7 kullandım daha önce o da katıydı x atıp geçiyorum iyi oluyordu. Mx6 nasıldır göreceğim, 7800x3d üstünde kullanıcam. Kullanan varsa yorumunu merak ediyorum. Yazan kişiler yanlış sürmüş sanırım.
Hocam ben 3-4 defa farklı pclerde kullandım hep x yapıyorum çıkardığımda da gayet güzel ince yayılmış bir tabaka oluyor. Tavsiye edebilirimMx6 aldım daha yeni 4gr, 430tlye amazondan, satıcı teknobiyotik, tf7 kullandım daha önce o da katıydı x atıp geçiyorum iyi oluyordu. Mx6 nasıldır göreceğim, 7800x3d üstünde kullanıcam. Kullanan varsa yorumunu merak ediyorum. Yazan kişiler yanlış sürmüş sanırım.
Aynı işlem için ben mx7 aldım Yarın süreceğimMx6 aldım daha yeni 4gr, 430tlye amazondan, satıcı teknobiyotik, tf7 kullandım daha önce o da katıydı x atıp geçiyorum iyi oluyordu. Mx6 nasıldır göreceğim, 7800x3d üstünde kullanıcam. Kullanan varsa yorumunu merak ediyorum. Yazan kişiler yanlış sürmüş sanırım.
Buraya geri dönüş bırakır mısınız hocam? Yalnız 1 2 gün kullanımdan sonra bu macunların performansı oturuyor diye okumuştum daha önce. Teşekkürler şimdidenAynı işlem için ben mx7 aldım Yarın süreceğim
9800x3d de kullanıyorum. X ve boşluklara noktalar. Gayet güzel iş görüyorMx6 aldım daha yeni 4gr, 430tlye amazondan, satıcı teknobiyotik, tf7 kullandım daha önce o da katıydı x atıp geçiyorum iyi oluyordu. Mx6 nasıldır göreceğim, 7800x3d üstünde kullanıcam. Kullanan varsa yorumunu merak ediyorum. Yazan kişiler yanlış sürmüş sanırım.