🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 11.880,00 TL

Ürünü yaklaşık 3 hafta önce sipariş verdim. Sipariş verdiğim günden beridir tahmini teslimat tarihi 1 gün 1 gün şeklinde artıyor. Dün bakıyorum 9 Nisan, ertesi gün bakıyorum tahmini teslimat 10 Nisan olmuş. Bu sistemin mantığı tam olarak nedir? Markayla belki anlaşırız, şu x ürününü ekleyelim falan mı diyorsunuz? Hayır 3-4K fazlasına alternatifi olsa direkt çekicem. Vallaha aldığıma pişman oldum desem yeridir.

Ürünü yaklaşık 3 hafta önce sipariş verdim. Sipariş verdiğim günden beridir tahmini teslimat tarihi 1 gün 1 gün şeklinde artıyor. Dün bakıyorum 9 Nisan, ertesi gün bakıyorum tahmini teslimat 10 Nisan olmuş. Bu sistemin mantığı tam olarak nedir? Markayla belki anlaşırız, şu x ürününü ekleyelim falan mı diyorsunuz? Hayır 3-4K fazlasına alternatifi olsa direkt çekicem. Vallaha aldığıma pişman oldum desem yeridir.
SS atma şansınız var mı?

Haftaya bende alacaktim...
Gelişmeleri bekliyorum hocam.

konu görünce bakayım dedim sipariş hazırlanıyormuş :D

1772722283104.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus rog ryuo var o paraya önceden bu sıvı sogutma 11k falan satıyordular

Instagrama, tittok a şekilli şüküllü şarkılar eşliğinde setup videoları atan adam soğutucusu değil mi bu?

Bu arada grupta bir arkadaş bunları thh ye vermişti ürün yokken satış yapıp parayı değerlendirip getirmiyorlar ve parayı kullanıyorlar diye haberiniz olsun
abim birkaç kere alışveriş yaptı böyle bir problem yaşamadı. Denk gelmiş olabilir bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,780
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri