🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Evet ama 10k fiyatı var. Ucuzsa sıkıntı yok. Ama biraz üstünde mini led veya oled varken yanlarında çöp gibi kalır. Kazık fiyatlar Asus marka satıyor. Alan kazıklanır öyle söyleyeyim.
Hocam aslında bu fiyatlardan almayı düşünmüyorum indirim bekliyorum. Gaming gecesinde falan yakalarsam diye acelem yok. Sadece aklımda hangi monitörü alacağım fikri oluşsun diye soruyorum aslında.

Beyler konuyu yeni gördüm markayı ilk defa duydum fakat bu TR de satışı olmadığı için olabılır yani yurt dışında bilindik bir marka olabilir
Diğer bir konu ise özellik ve fiyat bakımından rakipsiz geldi şuan gözüme ne diyorsunuz ?

visa card indirimi varmış 8900 e 6 taksit aldık bakalım 27 inch olanı

Beyler konuyu yeni gördüm markayı ilk defa duydum fakat bu TR de satışı olmadığı için olabılır yani yurt dışında bilindik bir marka olabilir
Diğer bir konu ise özellik ve fiyat bakımından rakipsiz geldi şuan gözüme ne diyorsunuz ?
1773847869341.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu marka Game Garaj'ın laptop markası kalitesinde bence ben onu anladım :D

Hocam aslında bu fiyatlardan almayı düşünmüyorum indirim bekliyorum. Gaming gecesinde falan yakalarsam diye acelem yok. Sadece aklımda hangi monitörü alacağım fikri oluşsun diye soruyorum aslında.
14-15k da fazla. Bence alma kontrast oranı düsük bu modelin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri