Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,078
Uygun Fiyata Yüksek Kaliteli Şarj Aleti Arayanlar İçin Güzel Bir Fırsat .
Son düzenleme:
www.n11.com
orjinal alacan telefon bataryası zarar görmesin dersenS25 ultra için hangisi daha iyi
Ugreen Nexode 45w Usb Type-c Qc 4.0 Pd Gan X 2 Portlu Hızlı Şarj Cihazı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Ugreen Nexode 45w Usb Type-c Qc 4.0 Pd Gan X 2 Portlu Hızlı Şarj Cihazı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Paylaştığım Ürünü Alabilirsin Hocam .S25 ultra için hangisi daha iyi
Ugreen Nexode 45w Usb Type-c Qc 4.0 Pd Gan X 2 Portlu Hızlı Şarj Cihazı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Ugreen Nexode 45w Usb Type-c Qc 4.0 Pd Gan X 2 Portlu Hızlı Şarj Cihazı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben Bunun Tamamen Satış Stratejisi Olduğunu Düşünüyorumorjinal alacan telefon bataryası zarar görmesin dersen
Diğer Ürünlerini Bilmem Ama Şarj Aletlerini Ben Uzun Süredir Kullanıyorum Gram Sıkıntı Yaşamadım .Anker'in teknik servisi çok sıkıntılı ya.
Ankerin servisinden ben bezdim.Diğer Ürünlerini Bilmem Ama Şarj Aletlerini Ben Uzun Süredir Kullanıyorum Gram Sıkıntı Yaşamadım .
Paylaştığım Ürünü Alabilirsin Hocam .
Ben Bunun Tamamen Satış Stratejisi Olduğunu Düşünüyorum![]()
Ugreen, Baseus, Belkin, Voltme gibi firmalar güvenlik standartlarına uyan kaliteli şarj aletleri yapıyorlar. Hatta bazı modellerin enerji verimliliği, enerji dalgalanmasını filtrelemesi, soğutma performansı orijinallerden daha iyi olabiliyor. chargerlab.com ve chongdiantou.com, edn china, techtest.org, Navitassemi'nin test ve analizlerine bakabilirsin.firma öyle bir voltaj ayarlıyor ki batarya için sadece o voltaj ayarı bozmuyor bilki
valla gardaş saydığın firmaların 20w şarj aletlerin kullandı anker de dahil hepsi batarya şişmesine neden oldu samsung kendisine geçtim 2 yıldır sorunsuz gidiyorUgreen, Baseus, Belkin, Voltme gibi firmalar güvenlik standartlarına uyan kaliteli şarj aletleri yapıyorlar. Hatta bazı modellerin enerji verimliliği, enerji dalgalanmasını filtrelemesi, soğutma performansı orijinallerden daha iyi olabiliyor. chargerlab.com ve chongdiantou.com, edn china, techtest.org, Navitassemi'nin test ve analizlerine bakabilirsin.
Bence spigen gayet yeterli fp olarakta baya iş yapiyor. Samsung 24 ultra kullaniyorum bence fazla fazla paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bilmem hatali miyim ama görüşlerim bu yönde sizler ne dersinizUgreen, Baseus, Belkin, Voltme gibi firmalar güvenlik standartlarına uyan kaliteli şarj aletleri yapıyorlar. Hatta bazı modellerin enerji verimliliği, enerji dalgalanmasını filtrelemesi, soğutma performansı orijinallerden daha iyi olabiliyor. chargerlab.com ve chongdiantou.com, edn china, techtest.org, Navitassemi'nin test ve analizlerine bakabilirsin.
hocam bazı servisler sıkıntı çıkarıyor o yüzden. ben goldmasterdan aldığım 100 tllik ürünü thhye verdim sırf arızası varken arıza yok diyip geri gönderdikleri için. 100 tl beni zengin onları fakir etmez ama bilirkişi ücretlerini ve dosya masraflarını ödediler esas amacım buyduAnkerin servisinden ben bezdim.
Anker şarj aletinde USB-A portu bozuldu. Teknik servise iki defa gönderdim. Test edildi sorun yok yazıp hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler. Anker'in Sanal İletişim adında sadece bir tane teknik servisi var. Anker bu teknik servisini değiştirmedikçe ürünlerini almayın, aldırmayın.
![]()