Google Antigravity kullan, planlamayı Gemini High, kodlamayı da Claude Opus modeli ile yap. Baya hoş işler çıkıyor ortaya. Öğrenciysen ve zamanında hediye google ai pro aldıysan limitlerin daha fazla oluyor.Merhaba. Bir websitesi ve uygulama geliştirmek istiyorum. Nasıl bir yol izleyerek oluşturmalıyım? Yapay zekaları kullanarak mı yazılım öğrenerek mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Wordpress'le daha çok şey bilerek çok daha iyi bir site de hazırlanabilir, çok iyi bir sistem herkese göre. Basit başlar ama zamanla geliştirebilir.Wordpress'ten hiç bir bilgin olmadan hazır bir sıradan site hazırlayabilirsin. Onun dışında hayal olarak kalır.
nasıl bir site, bana özelden yazın isterseniz yardımcı olabilecek miyim bakayım.Fiyat aldığımda 100 150k fiyat verdiler istediğim site icin biraz fazla geldi
bilgisayar programcılığı okuyorum web tasarımı dersimiz vardı geçen dönem vscode da html tabanlı site ödevimiz vardı full chatgpt ile yaptım sende öyle yap. ama adım adım direkt isteklerinin hepsini dökme revizyon yapa yapa ilerle. ve css eklemeyi unutma. php ekleyebilirsin. bunları araştır belki bir iki video izleyip sonra başlayabilirsin bu kanalı öneririm bende böyle başladımMerhaba. Bir websitesi ve uygulama geliştirmek istiyorum. Nasıl bir yol izleyerek oluşturmalıyım? Yapay zekaları kullanarak mı yazılım öğrenerek mi? Önerilerinizi bekliyorum.
nasıl bi site istedin öyle ben yapayım kral fiyatta anlaşırız sdkjbfvjkdbfFiyat aldığımda 100 150k fiyat verdiler istediğim site icin biraz fazla geldi