4 Yıl Kullanılmış RAM ile Yeni RAM Arasındaki Farklar

ramler boşuna ömür boyu garantili olmuyor. bozulma riski gerçekten düşük. satan markalar için de güzel pazarlama oluyor.

tam olarak ram testi sayılmayabilir ama gpular küçük bir hazır sistem gibi davrandığını göz önüne alırsan linus bunu anlatıyor ben deneyim aktarıyorum bir de okuduğum eski forum vs yorumlarını ama hatırlamadığımdan onları koyamaıyorum bakarım bir ara unutmazsam

ramler boşuna ömür boyu garantili olmuyor. bozulma riski gerçekten düşük. satan markalar için de güzel pazarlama oluyor.
gümrük yasaları sağolsun markanın tr distribütörü yasal zorunluluğu olan 2 yıl garantiyi verip geçiyor, globale yazsan ürünü yollasalar 0 tl ye gelen ram gümrükten geçmiyor 🤡🤡🤡

degradation ram yazarak görüş ve tecrübelere bakabilirsin ama ben spesifik karşılaştırma arayamadım şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gümrük yasaları sağolsun markanın tr distribütörü yasal zorunluluğu olan 2 yıl garantiyi verip geçiyor, globale yazsan ürünü yollasalar 0 tl ye gelen ram gümrükten geçmiyor 🤡🤡🤡
evet öyle maalesef

bozulmaz kolay kolay yanibir fark yok

4 yıl öncesinin teknolojisi, ve günümüz teknolojisi. Başka fark yok. Tabi bozuk RAM satmazlarsa.

Ramların da ssd ler gibi okuma yazma hızı oluyor uzun süre sonra bu hızlarda düşme yaşanabilir

Bu bilginin neresi yanlış? Gidin araştırın aidata 64 indirip bakın ramlarınızın okuma yazma hızına. Bide rep atmışsınız?

Bu bilginin neresi yanlış? Gidin araştırın aidata 64 indirip bakın ramlarınızın okuma yazma hızına. Bide rep atmışsınız?

2 yıl sadece xmpde kullandığım ramleri overclocklu kullanıyorum artık. Performansının düşüp düşmediğini nasıl anlarsın mesela buyur burdan yak 😃 çünkü oc yaptım rame ve doğal olarak xmp halinden fersah fersah performanslı

Kısacası şöyle diyelim ramler bozulmaz elbette fakat şu olur, daha yüksek voltaj isteyebilir aynı frekans ve gecikmelerle zamanla. Tabi bunu görecek kadar fark edecek kadar bir süre değildir 4 sene. Çok daha uzun süre geçmesi lazım

Şimdiki aklım ve bilgi birikimim olsa ramleri asla rgbli almazdım mesela. Rgb demek gereksiz ısı ve gereksiz gecikme demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri