Öneri Bu tarz klavyeyi nasıl bulabilirim ?

sanırım güncel değil çünkü şuan stoklar dolu 1 renk hariç zaten getirtmek bi hayli zordu
YD yasağı sonrası çok daha zor şuan. Gönlümdeki kanayan yaradır kendisi
wraith getirse bile 10bin aşağısına bence satmaz o parayada bunu alacağıma daha iyi manyetik klavyeler var onları alırım

wraith getirse bile 10bin aşağısına bence satmaz o parayada bunu alacağıma daha iyi manyetik klavyeler var onları alırım
Kesinlikle öyle hocam bi ara firma sanırım TR ye yönderim için adım atmıştı ancak kararlarını geri çektiler neden bilmiyorum o ara görüşüyordum firma ile sebep vermediler açıkcası sanırım bizim politikalar yüzünden pek oralı olmadılar

Temu olsa aynı keycapslardan getirtebiliyordun da malesef artık :D

Temu olsa aynı keycapslardan getirtebiliyordun da malesef artık :D
Evet o sekilde yapardımda artık cok gec :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5kya mekanik klavye mi yok kalsin brom.
Ne önerirsiniz ozaman.

Bende suan Ajazz 820 pro var

Ne önerirsiniz ozaman.

Ne önerirsiniz ozaman.

yani manyetik mi mekanik mi istiyorsunuz bide yüzde kaçlık olsun

Kesinlikle öyle hocam bi ara firma sanırım TR ye yönderim için adım atmıştı ancak kararlarını geri çektiler neden bilmiyorum o ara görüşüyordum firma ile sebep vermediler açıkcası sanırım bizim politikalar yüzünden pek oralı olmadılar
hocam maliyet artmış olabilir yada alış çok azdır yani wraith dışında doğru düzgün klavye mouse aldığımız yer çok az oluyor
siz günlük hayatınızda mouse için genellikle wraithin ürünlerini görmüyormusunuz yada klavye için wraith o kadar fazla sponsorluk aldıki ülkede bilmeyen çok az gamer var

hocam maliyet artmış olabilir yada alış çok azdır yani wraith dışında doğru düzgün klavye mouse aldığımız yer çok az oluyor
siz günlük hayatınızda mouse için genellikle wraithin ürünlerini görmüyormusunuz yada klavye için wraith o kadar fazla sponsorluk aldıki ülkede bilmeyen çok az gamer var
Wraithe karşı pek sıcak bakmıyorum ben özellikle saçma sapan kişilere sponsorluk verip ürünleri öve öve bitirtmiyorlar bir ürünün hiçmi eksi yanı olmaz mesela hiç objektif yorum yapmıyorlar asla
Wraithten tek alacağım şey mousepad Destekleri Rezil kargoya verilmesi 4-5 gün falan sürdü satış sonrası destek zaten rezil

Wraithe karşı pek sıcak bakmıyorum ben özellikle saçma sapan kişilere sponsorluk verip ürünleri öve öve bitirtmiyorlar bir ürünün hiçmi eksi yanı olmaz mesela hiç objektif yorum yapmıyorlar asla
Wraithten tek alacağım şey mousepad Destekleri Rezil kargoya verilmesi 4-5 gün falan sürdü satış sonrası destek zaten rezil
zaten poh pohlamaya bunu diyorum ben şunu belirteyimki "hiç bir eşya kusursuz değildir"

Manyetik ve %75 olabilir

Hocam bu tarz klavyeleri türkiyede bulmanız biraz zor. bu tarz klavyeler custom olarak satılıyo. wraith, jumbum gibi siteler yurtdışından tedarik ederse şuanda anca alabilirsiniz ama çok para istiyeceklerdir. en kolay ve ucuz yolu fiyat aralığında Tkl veya %75 klavye bakıp üzerinde custom keycap takmak olacaktır.
Wraithde Spider web keycap seti satılmakta. klavye size kalmış bi durum. benim görüntüsü olmasada sesleri hoşuma gidiyor ama switchlerini bulmak imkansıza yakın mlsf.

Manyetik ve %75 olabilir
bir kaç önerim var bakın
mekanik olarak 1 önerim var
yada mouse çok iyi değilse bunu yapın alın gpx 2 bide yanına wraith w 75 fıstık gibi combo
şunlarada bakın

Manyetik ve %75 olabilir
hocam birde aralarındaki en iyisi wooting özellik bakımından yapı bakımından kasa bakımından hepsine fark atar şuanda stokta yok ama yakın zamanda gelirdiye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,779
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri