Rica etsem degistirirlermi acaba biraz acele ettim alirken ilk saatlerde almistimsoğutmaz onun yerine z6 pro hava soğutma
Rica etsem degistirirlermi acaba biraz acele ettim alirken ilk saatlerde almistimsoğutmaz onun yerine z6 pro hava soğutma
arayıp sorman yada instadan yazman gerek fiyat farkı ödersin en kötü , indirim bitmeden z 6 pro yu ekstradan almanı tavsiye ederimRica etsem degistirirlermi acaba biraz acele ettim alirken ilk saatlerde almistim
zor be kralım gelirse muhtemelen ben paylaşırım , stok u biterse yene elimden geleni yaparımBöyle bir indirim daha gelir mi ya tam aradığım sistem
Usta 65 civarına tekrar stoğa geldi fakat Powercolor ekran kartlı bunun Asus’lu olanı tekrar gelir mizor be kralım gelirse muhtemelen ben paylaşırım , stok u biterse yene elimden geleni yaparım
Usta 65 civarına tekrar stoğa geldi fakat Powercolor ekran kartlı bunun Asus’lu olanı tekrar gelir mi
senin için inceleme yaptırdım kralpeerless assasin ile de kullandım knk 75 80 takılır z6yla da muhtemelen yazın ne olur bilemem
kanka 70 derece güzel vallaboş yükte böyle
Alıntıyı görüntüle
3d mark testinde ortalama bu sonuçları almış z 6 pro
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
senin için inceleme yaptırdım kral
Benim dediğim yükseltmelerle sistemi aldıysan 2 ihtimal var ya hava soğutmayı takamadın demek yada parçalardan biri bozuk , bunu anlamak için 3 test programı var 3 d mark ( işlemci ve ekran kartı darboğaz giriyor mu bak ), furmark ( sadece ekran kartı testi ) , MemTest86 ( özellikle ram testidir , bu testlerde illa sorun çıkacaktır ortaya ilk yapman gerek kasayı kontrol et dediğim gibi ondan sonra test yap parçalar düzgün montaj yapılmamış olabilir bize ilk geldiğinde işlemci takmamışlardı bile )Beyler ben bu sistemi aldım fakat bilgisayar CS2 de bile orta ayarlarda kasıyor oyunu geçtim masaüstünde bile kasıyor, bios güncellemesi yaptım ekran kartı güncellemesi yaptım Windowsu guncelledim fakat hiçbir şekilde düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor
Hocam zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim, çok saçma gelecek ama sistemim ekran kartı yerine anakarttaki ekran kartını kullanıyormuş, bunun sebebi de HDMI kablosunu ekran kartına takmak yerine anakarta takdiğım içinmiş. Yükseltmelere gelince kasayı 750ye yükselttim başka bir şey yapmadım bu arada.Benim dediğim yükseltmelerle sistemi aldıysan 2 ihtimal var ya hava soğutmayı takamadın demek yada parçalardan biri bozuk , bunu anlamak için 3 test programı var 3 d mark ( işlemci ve ekran kartı darboğaz giriyor mu bak ), furmark ( sadece ekran kartı testi ) , MemTest86 ( özellikle ram testidir , bu testlerde illa sorun çıkacaktır ortaya ilk yapman gerek kasayı kontrol et dediğim gibi ondan sonra test yap parçalar düzgün montaj yapılmamış olabilir bize ilk geldiğinde işlemci takmamışlardı bile )