❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800X3D | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 56.999 TL

boş yükte böyle

1773887898357.webp

3d mark testinde ortalama bu sonuçları almış z 6 pro

1773887942019.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peerless assasin ile de kullandım knk 75 80 takılır z6yla da muhtemelen yazın ne olur bilemem
senin için inceleme yaptırdım kral

Beyler ben bu sistemi aldım fakat bilgisayar CS2 de bile orta ayarlarda kasıyor oyunu geçtim masaüstünde bile kasıyor, bios güncellemesi yaptım ekran kartı güncellemesi yaptım Windowsu guncelledim fakat hiçbir şekilde düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor

Beyler ben bu sistemi aldım fakat bilgisayar CS2 de bile orta ayarlarda kasıyor oyunu geçtim masaüstünde bile kasıyor, bios güncellemesi yaptım ekran kartı güncellemesi yaptım Windowsu guncelledim fakat hiçbir şekilde düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor
Benim dediğim yükseltmelerle sistemi aldıysan 2 ihtimal var ya hava soğutmayı takamadın demek yada parçalardan biri bozuk , bunu anlamak için 3 test programı var 3 d mark ( işlemci ve ekran kartı darboğaz giriyor mu bak ), furmark ( sadece ekran kartı testi ) , MemTest86 ( özellikle ram testidir , bu testlerde illa sorun çıkacaktır ortaya ilk yapman gerek kasayı kontrol et dediğim gibi ondan sonra test yap parçalar düzgün montaj yapılmamış olabilir bize ilk geldiğinde işlemci takmamışlardı bile )

Benim dediğim yükseltmelerle sistemi aldıysan 2 ihtimal var ya hava soğutmayı takamadın demek yada parçalardan biri bozuk , bunu anlamak için 3 test programı var 3 d mark ( işlemci ve ekran kartı darboğaz giriyor mu bak ), furmark ( sadece ekran kartı testi ) , MemTest86 ( özellikle ram testidir , bu testlerde illa sorun çıkacaktır ortaya ilk yapman gerek kasayı kontrol et dediğim gibi ondan sonra test yap parçalar düzgün montaj yapılmamış olabilir bize ilk geldiğinde işlemci takmamışlardı bile )
Hocam zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim, çok saçma gelecek ama sistemim ekran kartı yerine anakarttaki ekran kartını kullanıyormuş, bunun sebebi de HDMI kablosunu ekran kartına takmak yerine anakarta takdiğım içinmiş. Yükseltmelere gelince kasayı 750ye yükselttim başka bir şey yapmadım bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,476
Üyeler
193,056
Son üye
kaanox
Geri