bende siparişi iptal ettim cidden redditte çok şikayet var 27k para verip oled yanmasıyla vs vs uğraşcaksam hiç gerek yok fast ipsten devam2k oled araştırması yaptığım şu günlerde 9 taksit avantajı ile mantıklı bir seçim olacağını düşünüyordum fakat yorumlar soğuttu beni yav :d
Beyler arkadaş şu monitörü aldıda fark nedir? 16bin fark az değil çünkü ona göre söyleyeyim iptal etsin.
Satıcı Vatan Bilgisayar ve 9 Taksit avantajıyla bana mantıklı geldi 3. Nesil Woled çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum değerlendirmek isteyen arkadaşlar bakabilir
4.nesil 4k qd oled bu.Beyler arkadaş şu monitörü aldıda fark nedir? 16bin fark az değil çünkü ona göre söyleyeyim iptal etsin.
![]()
ASUS Rog Strix XG27UCDMG 26.5 inç 0.3 ms 240 Hz IPS Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Rog Strix XG27UCDMG 26.5 inç 0.3 ms 240 Hz IPS Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kawww.mediamarkt.com.tr
Anladım teşekkürler.4.nesil 4k qd oled bu.
Grey banding, black crush, gamma shift gibi sorunlarla uğraşmazsın. Eski nesili aksine güncel qd oled paneller uzun ömürlü. İyi monitör iade etmeye gerek yok.Anladım teşekkürler.
2k oled araştırması yaptığım şu günlerde 9 taksit avantajı ile mantıklı bir seçim olacağını düşünüyordum fakat yorumlar soğuttu beni yav :d
Güncel qd oledlerde sıkıntı yok. Eski nesil Woled de çok var. Güncel woled de dayanıklılık açısından sorun olmazda grey banding sıkıntı ama değer diye düşünüyorum. Eğer rahatsız olurum diyorsanız qd oled tercih edin veya LG nin yeni RGB şerit düzenine sahip Woled panelini bekleyin. 2026 nın 2.çeyreğinde çıkacak denildi. Bir de şans faktörü var 4.nesil Woled de bazısında fazla grey banding varken bazısında orta düzeyde var. Bu risklere giremem diyen qd oled veya yeni nesil Woled paneli beklesin. TCL de kendi panelini çıkartacak.bende siparişi iptal ettim cidden redditte çok şikayet var 27k para verip oled yanmasıyla vs vs uğraşcaksam hiç gerek yok fast ipsten devam
tam tersi mes olanı iptal edip bunu aldımBunun yerine XG27AQDMES alırdım.
Xg27aqdmes de parlak ekran bilginize. Zaten reddit de kullanıcılar paylasmıs.tam tersi mes olanı iptal edip bunu aldımparlak ekran candır iki gündür kullanıyorum ekrana her baktıgımda beni hayrete düşürüyor biraz ayar istedi ama şuan tam kıvamını buldum gemini ile yaptım çok güzel oldu Alıntıyı görüntüle
Kişiye göre değişir. ölsem de woled kullanmam. 3. nesillerde metininden bant sorununa kadar tonla sorun var; yanmaya da daha eğilimliler. ek olarak mes olan yarı parlak yani tam ortası.tam tersi mes olanı iptal edip bunu aldımparlak ekran candır iki gündür kullanıyorum ekrana her baktıgımda beni hayrete düşürüyor biraz ayar istedi ama şuan tam kıvamını buldum gemini ile yaptım çok güzel oldu Alıntıyı görüntüle
Xg27acdng ile çok benzer performansa sahip. Yenileme hızı ve parlaklık dışında. Samsung mat modeller gibi değil.Kişiye göre değişir. ölsem de woled kullanmam. 3. nesillerde metininden bant sorununa kadar tonla sorun var; yanmaya da daha eğilimliler. ek olarak mes olan yarı parlak yani tam ortası.
Tam ortası diye dedim zaten. g6 kullanıyorum ilk başlarda mat diye üzülüyordum ama yanına parlak aldığımda asıl farkı gördüm. parlak iyi güzel ama arkamdaki ışıklarım en kısıkta bile bayağı fark ediliyormuşXg27acdng ile çok benzer performansa sahip. Yenileme hızı ve parlaklık dışında. Samsung mat modeller gibi değil.
Samsung vs Asus kaplama farkı:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle