5070Tİ Vs 9070XT hangisini tercih etmeliyim

öyle hocam mfg ciktiktan sonra (6x mfg de gelitor) amd nin bi sansi kalmadi
6X MFG'yi 30 fps %1 lowa sahip 5070 umarım kullanabilir.DLSS ile anca 9070xt raw haline yetişebiliyor.İlla mfg istiyorsanız Lossless scaling indirin 10X Frame generation açın kasmayın bu kadar.

katılsın bakalım fsr gibi rezil bişi çikarirsa gümlerim (6700xt kullaniyorum aktif nvida fani degiliz)
rekabet etmeye çalışacaktır ne kadar edebilir bilmiyoruz ama umarım daha iyi eder bize yarar :)

9070xt ile de render alırsın sadece daha uzun sürecek.Yanlış hatırlamıyosam 3070-3080 arasında performansta render olarak.
Bakınıyorum işte arada ki farka bakarsak 4080 biraz daha güçlü gibi. Harici olark 8K'ya değecek kadar güçlü değil arada ki farka direkiyon seti alırım diyorum, ya da kendi kartımı da satıp OLED monitör alacağım tekrar.

Bakınıyorum işte arada ki farka bakarsak 4080 biraz daha güçlü gibi. Harici olark 8K'ya değecek kadar güçlü değil arada ki farka direkiyon seti alırım diyorum, ya da kendi kartımı da satıp OLED monitör alacağım tekrar.
8K'ya hangi direksiyon setini alacaksın ki rampage falan var o paralara.Çıkarsan PXN V10 Pro fiyatina göre iyi diyorlardı ona bak bence.

nerede 41k ya bulamadım ben, ben 48k olarak düşünerek sormuştum

zevk sahibi biri olduğun v2 ultimate kullanmandan belli :p
Geçen vatan sattı 41 e alan aldı valla. Bende yatırımlık alırdım bilsem yetişemedim

Bu tepkinin sebebini ben anlamıyorum. Beğenmiyorsan açmazsın. Millet harbi problemli
Oyun geliştiricileri bu teknolojiye güvenerek oyunların ham görüntüsünü berbat yapacakları için tepki gösteriyorlar, Tıpkı DLSS ilk cıktıgında FG2X gibi performans arttırması ama günümüzde 10 fps arttırması gibi. Veya RE9 Path RT açarak geliştirilmiş kapatınca oyun Low kalitede oynuyormuş hissi veriyor, oyunların eskisi gibi sanatsal ve uğraşarak geliştirilmemesine kızıyorlar ve bende katılıyorum. Plug and Play mantığı sektöre büyük zarar verdi, bu yüzden UE5 oyunları rezalet çünkü epic games motoru basitleştirdi.

Oyun geliştiricileri bu teknolojiye güvenerek oyunların ham görüntüsünü berbat yapacakları için tepki gösteriyorlar, Tıpkı DLSS ilk cıktıgında FG2X gibi performans arttırması ama günümüzde 10 fps arttırması gibi. Veya RE9 Path RT açarak geliştirilmiş kapatınca oyun Low kalitede oynuyormuş hissi veriyor, oyunların eskisi gibi sanatsal ve uğraşarak geliştirilmemesine kızıyorlar ve bende katılıyorum. Plug and Play mantığı sektöre büyük zarar verdi, bu yüzden UE5 oyunları rezalet çünkü epic games motoru basitleştirdi.
mantıklı bir neden

8K'ya hangi direksiyon setini alacaksın ki rampage falan var o paralara.Çıkarsan PXN V10 Pro fiyatina göre iyi diyorlardı ona bak bence.
Kalan 8k için demedim, 3080 SuprimX var, 15-17k civarına satabilirsem dediğin gibi PXN V10 Pro alayım diyorum. Ya da dediğim gibi G6 OLED alacağım tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri