MSI Mag272up X24.9800x3d rtx 5070 ti lı sistemim var ips 2k 240hz monitör kullanıyorum 4K 240hz öneriniz var mı yoksa 2k 240hz oled yeterli olur mu fc26 gta5 ve cs oynuyorum
MSI Mag272up X24.9800x3d rtx 5070 ti lı sistemim var ips 2k 240hz monitör kullanıyorum 4K 240hz öneriniz var mı yoksa 2k 240hz oled yeterli olur mu fc26 gta5 ve cs oynuyorum
aynen önceki modelde sorunlar varmış cok gördüm bende bundan şuan renkler konusnda cok memunum XG27AWMG olan tandem oled de gri renkler götü kızıl görünüyor hic alışamamıştım bunda öyle bir şey yok monitörün yazılımını güncelle renkler düzeliyo ilk geldiginde 101 sürümü var cok kontraslı 103 de daha yumuşak görüntü gama ayarından koyuluk oronuını zevkine göre ayarla ben 2.2 de kullanıyorum şuan lık iyi+1 aynen öyle hocam bende aldım ne V2 modeli bence bütün sorunlarından arındırılmış bir woled en azından eski nesillere göre yazı okunabilirligide gayet güzel seviyede hiçbir bantlanma yada bir sorun görmedim cam gibi görüntüsü sadece shadow boost özelliği varsayılan yüksek geliyor onu 1 yada 2 yapmak en güzeli yoksa gri renkler çok beyaza çalıyor
asus pg32ucdm3 beklemeye değer mi yoksa ben de msi düşünüyodumMSI Mag272up X24.
şuan yeni modelde 4k 240 hz yok bende bakdım bir önceki nesil var ayagında telefon koyma yeri olan pek içime sinmedi almadım fiyatta 50 bine yakın mantıklı düşününce 27 incde 2k yeterli ve parlak ekranda cok daha temiz görüntü oluyor mat ekrana göre 4K gibi Hissettiriyor ben mat panelden buna gecdim yani 4K gibi Geliyor şuan 2k alın fiyatıda uygun bence 4K alıcaksan 32 İnç Daha Mantıklı9800x3d rtx 5070 ti lı sistemim var ips 2k 240hz monitör kullanıyorum 4K 240hz öneriniz var mı yoksa 2k 240hz oled yeterli olur mu fc26 gta5 ve cs oynuyorum
Beklemeye değer de fiyatı tuzlu olacak.asus pg32ucdm3 beklemeye değer mi yoksa ben de msi düşünüyodum
gen 5 mi oBeklemeye değer de fiyatı tuzlu olacak.
Gen 4 ama eski gen 4 modellere kıyasla farklı gelişmiş bir kaplama kullanıyor. Ayrıca parlaklık yükseldi. Gen 4.5 gibi sayılır. Gen 5 de gelen yeni dikey piksel şerit düzeni ve 1300nit tepe parlaklık yok.gen 5 mi o
baya fark var arada bakmanı tavsiye ederim en başta temizlemesi daha kolay olacak. panel olarak daha az mor gözüküyor glossy panel var ama daha az mor gözüküyor. baya iyigen 5 mi o
ne farkları var bi öncekiyle hocam
gen 5in v stripe piksel düzenini kullanan gen 4 panel gibi bir şey mi oluyor farklı mıGen 4 ama eski gen 4 modellere kıyasla farklı gelişmiş bir kaplama kullanıyor. Ayrıca parlaklık yükseldi. Gen 4.5 gibi sayılır. Gen 5 de gelen yeni dikey piksel şerit düzeni ve 1300nit tepe parlaklık yok.
fiyat tahmini ne olur şu an almanyada 1350€ civarına satıyorlar. https://geizhals.de/asus-rog-swift-oled-pg32ucdm3-a3688858.htmlGen 4 ama eski gen 4 modellere kıyasla farklı gelişmiş bir kaplama kullanıyor. Ayrıca parlaklık yükseldi. Gen 4.5 gibi sayılır. Gen 5 de gelen yeni dikey piksel şerit düzeni ve 1300nit tepe parlaklık yok.
60kfiyat tahmini ne olur şu an almanyada 1300€ civarına satıyorlar.
Yok. Eski gen 4 paneller sadece yeni Penta Tandem paneli kullanıyordu. Yani daha dayanıklıydı. Yeni gen 4 paneller buna ek olarak farklı bir kaplama ve daha yüksek parlaklık sunuyor. Gen 5 de daha da yüksek parlaklık ve farklı bir piksel şerit düzeni var önceki mesajda yazdım.gen 5in v stripe piksel düzenini kullanan gen 4 panel gibi bir şey mi oluyor
beklemeye devam o zaman