Asus rog xg27aqdmgr OLED Monitör 26.700TL +9 TAKSİT

Tayfun hocam AQDMES mi G5 OLED mi G5 OLED 18500 geliyor işbankası yüzde 10 indirimiyle. AQDMES 24bine geliyor 2000 maxipuan la.

Tayfun hocam AQDMES mi G5 OLED mi G5 OLED 18500 geliyor işbankası yüzde 10 indirimiyle. AQDMES 24bine geliyor 2000 maxipuan la.
Özel olarak mat ilgin yoksa aqdmes daha iyi olur. Kaplama farkına değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat tahmini ne olur şu an almanyada 1350€ civarına satıyorlar. https://geizhals.de/asus-rog-swift-oled-pg32ucdm3-a3688858.html
60k falan muhtemelen.

baya fark var arada bakmanı tavsiye ederim en başta temizlemesi daha kolay olacak. panel olarak daha az mor gözüküyor glossy panel var ama daha az mor gözüküyor. baya iyi
bende g6 var pek anlamıyorken almıştım 2027 cesi bekliyorum şimdi gen 5 yazı netliğini bayağı çözdüğü için ama haftada 7-8 saat statik görsellerde kullanırsam ömür nasıl olur yeterli olur mu ondan emin değilim hala

şuan yeni modelde 4k 240 hz yok bende bakdım bir önceki nesil var ayagında telefon koyma yeri olan pek içime sinmedi almadım fiyatta 50 bine yakın mantıklı düşününce 27 incde 2k yeterli ve parlak ekranda cok daha temiz görüntü oluyor mat ekrana göre 4K gibi Hissettiriyor ben mat panelden buna gecdim yani 4K gibi Geliyor şuan 2k alın fiyatıda uygun bence 4K alıcaksan 32 İnç Daha Mantıklı
MSI 39k ya 4k 240hz satıyor. 🙂 Asus sevdası yoksa MSI almak cok mantıklı. Ayrıca 4.nesil kullanıyor.
9054.webp

Hocam ben de fikrini almak isterim.

MSI MAG 272UP QD-OLED X24 26.5 inç 240Hz 0.03ms 4K UHD G-Sync Pivot Gaming Monitör

ile

27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör

ayni panelleri mi kullaniyor? Samsung almayi dusunuyorum cunku hem %10 indirim var, hem mat panel oldugundan yazilar daha iyi olabilir diye dusundum.Daha cok ofis, gundelik kullanimlar amaciyla alacagim.

Ancak en son panel almak istiyorum bu fiyatlari vermisken. Sizin fikriniz nedir acaba?
Aynı paneli kullanıyor. Mat da yazılar daha iyi değil bir tık daha kötü. Çünkü mat kaplama görüntünün keskinliğini azaltıyor, biraz puslu bir görüntü veriyor. Ama şöyle bir şey, çok fazla ışığa sahip bir ortamda kullanırsanız ekrana bakmak rahatsız edebilir. Yansıma sorunu var glossy ekranlarda. Ayrıca ofis kullanımı amaçlı önermem. Normal ekranlar daha uzun ömürlü ve metin netliği sorunları yok.

Oyun oynamayacaksa ofis kullanımı amaclı monitörler alın. Normal 4k oyuncu monitörleri de olur. Oled almanıza gerek yok.

şuan yeni modelde 4k 240 hz yok bende bakdım bir önceki nesil var ayagında telefon koyma yeri olan pek içime sinmedi almadım fiyatta 50 bine yakın mantıklı düşününce 27 incde 2k yeterli ve parlak ekranda cok daha temiz görüntü oluyor mat ekrana göre 4K gibi Hissettiriyor ben mat panelden buna gecdim yani 4K gibi Geliyor şuan 2k alın fiyatıda uygun bence 4K alıcaksan 32 İnç Daha Mantıklı
Ilgın için çok teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı bayramlar. Hayırlı akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI Mag272up X24.
İlgin için teşekkür ederim

Satıcı Vatan Bilgisayar ve 9 Taksit avantajıyla bana mantıklı geldi 3. Nesil Woled çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum değerlendirmek isteyen arkadaşlar bakabilir
bende wmg versiyonu var , 4. nesil tandem woled hali ve renkler muhtesem. yinede QD OLED de sanki biraz daha iyi renk doygunlugu var ama siyah ve beyaz ise bunda cok cok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri