Özel olarak mat ilgin yoksa aqdmes daha iyi olur. Kaplama farkına değer.Tayfun hocam AQDMES mi G5 OLED mi G5 OLED 18500 geliyor işbankası yüzde 10 indirimiyle. AQDMES 24bine geliyor 2000 maxipuan la.
60k falan muhtemelen.fiyat tahmini ne olur şu an almanyada 1350€ civarına satıyorlar. https://geizhals.de/asus-rog-swift-oled-pg32ucdm3-a3688858.html
sonunda alıcam galiba bu akşam 1 saat daha düşüneyimÖzel olarak mat ilgin yoksa aqdmes daha iyi olur. Kaplama farkına değer.
bende g6 var pek anlamıyorken almıştım 2027 cesi bekliyorum şimdi gen 5 yazı netliğini bayağı çözdüğü için ama haftada 7-8 saat statik görsellerde kullanırsam ömür nasıl olur yeterli olur mu ondan emin değilim halabaya fark var arada bakmanı tavsiye ederim en başta temizlemesi daha kolay olacak. panel olarak daha az mor gözüküyor glossy panel var ama daha az mor gözüküyor. baya iyi
MSI 39k ya 4k 240hz satıyor.şuan yeni modelde 4k 240 hz yok bende bakdım bir önceki nesil var ayagında telefon koyma yeri olan pek içime sinmedi almadım fiyatta 50 bine yakın mantıklı düşününce 27 incde 2k yeterli ve parlak ekranda cok daha temiz görüntü oluyor mat ekrana göre 4K gibi Hissettiriyor ben mat panelden buna gecdim yani 4K gibi Geliyor şuan 2k alın fiyatıda uygun bence 4K alıcaksan 32 İnç Daha Mantıklı
Al al fotoğrafta bile çok güzel duruyorsonunda alıcam galiba bu akşam 1 saat daha düşüneyim![]()
arka planı görünce içim acıdı umarım tek fotoluktur
Burada kullanıcı yorumları var.sonunda alıcam galiba bu akşam 1 saat daha düşüneyim![]()
wallpaper engine playlist yaptım akıyo 5dk bi değişiyoduarka planı görünce içim acıdı umarım tek fotoluktur![]()
Aynı paneli kullanıyor. Mat da yazılar daha iyi değil bir tık daha kötü. Çünkü mat kaplama görüntünün keskinliğini azaltıyor, biraz puslu bir görüntü veriyor. Ama şöyle bir şey, çok fazla ışığa sahip bir ortamda kullanırsanız ekrana bakmak rahatsız edebilir. Yansıma sorunu var glossy ekranlarda. Ayrıca ofis kullanımı amaçlı önermem. Normal ekranlar daha uzun ömürlü ve metin netliği sorunları yok.Hocam ben de fikrini almak isterim.
MSI MAG 272UP QD-OLED X24 26.5 inç 240Hz 0.03ms 4K UHD G-Sync Pivot Gaming Monitör
ile
27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör
ayni panelleri mi kullaniyor? Samsung almayi dusunuyorum cunku hem %10 indirim var, hem mat panel oldugundan yazilar daha iyi olabilir diye dusundum.Daha cok ofis, gundelik kullanimlar amaciyla alacagim.
Ancak en son panel almak istiyorum bu fiyatlari vermisken. Sizin fikriniz nedir acaba?
Ilgın için çok teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı bayramlar. Hayırlı akşamlarşuan yeni modelde 4k 240 hz yok bende bakdım bir önceki nesil var ayagında telefon koyma yeri olan pek içime sinmedi almadım fiyatta 50 bine yakın mantıklı düşününce 27 incde 2k yeterli ve parlak ekranda cok daha temiz görüntü oluyor mat ekrana göre 4K gibi Hissettiriyor ben mat panelden buna gecdim yani 4K gibi Geliyor şuan 2k alın fiyatıda uygun bence 4K alıcaksan 32 İnç Daha Mantıklı
İlgin için teşekkür ederimMSI Mag272up X24.
bende wmg versiyonu var , 4. nesil tandem woled hali ve renkler muhtesem. yinede QD OLED de sanki biraz daha iyi renk doygunlugu var ama siyah ve beyaz ise bunda cok cok daha iyi
Satıcı Vatan Bilgisayar ve 9 Taksit avantajıyla bana mantıklı geldi 3. Nesil Woled çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum değerlendirmek isteyen arkadaşlar bakabilir