Asus rog xg27aqdmgr OLED Monitör 26.700TL +9 TAKSİT

3.nesil woled bu renk anlamında qd ve tandemlerden geride

woled'ler de şahsen tandem dışında tavsiye etmiyorum

bende wmg versiyonu var , 4. nesil tandem woled hali ve renkler muhtesem. yinede QD OLED de sanki biraz daha iyi renk doygunlugu var ama siyah ve beyaz ise bunda cok cok daha iyi
wmg aldım aşırı bantlanma sorununda dolayı iade ettim bu modelde kronik sorunlu yabancı formlarda sayısız paylaşım var bu konuda ve gri renkleri kızıl veriyor windows görevcubu ben siyah kullanıyorum wmg modelde cok kötü duruyordu düzgün bi renkde vermiyordu dmgr modeli aldım bu cok iyi bnanlanma hic yok gri renk daha dogru veriyor

Aynı paneli kullanıyor. Mat da yazılar daha iyi değil bir tık daha kötü. Çünkü mat kaplama görüntünün keskinliğini azaltıyor, biraz puslu bir görüntü veriyor. Ama şöyle bir şey, çok fazla ışığa sahip bir ortamda kullanırsanız ekrana bakmak rahatsız edebilir. Yansıma sorunu var glossy ekranlarda. Ayrıca ofis kullanımı amaçlı önermem. Normal ekranlar daha uzun ömürlü ve metin netliği sorunları yok.

Oyun oynamayacaksa ofis kullanımı amaclı monitörler alın. Normal 4k oyuncu monitörleri de olur. Oled almanıza gerek yok.
Cevap icin tesekkurler. Aslinda matlar biraz daha saglam sanirim cizilmelere onu da hesaba katmistim.

Sadece ofis degil; film vs icin de dusunmustum. Ama yine de mantiksiz mi sizce OLED?

Cevap icin tesekkurler. Aslinda matlar biraz daha saglam sanirim cizilmelere onu da hesaba katmistim.

Sadece ofis degil; film vs icin de dusunmustum. Ama yine de mantiksiz mi sizce OLED?
Aynı statik ögeleri ekranda uzun süre tutmak yanmayı hızlandırıyor. Ona göre alın. Bu monitörler daha cok oyun, dizi ve filmi kaldırır. Ofis için uzun vadede pek iyi değiller.

Ben kendi kafama göre bunu aldım.(MES olan) Samsung G5 ile ekran aynı geldi sadece mat değil. Detaylı bilgi veremiyorum ama memnunum. Qd-oled in parlaklığı bana yeterli geldi. Samsung G5 kuş gibi hafif monitördü sanki boş kutu gibi. Asus çok çok ağır. Malzeme kalitesi ile ilgili olabilir.

Mediamarkttaki fiyat çok çok iyi.

Ben kendi kafama göre bunu aldım.(MES olan) Samsung G5 ile ekran aynı geldi sadece mat değil. Detaylı bilgi veremiyorum ama memnunum. Qd-oled in parlaklığı bana yeterli geldi. Samsung G5 kuş gibi hafif monitördü sanki boş kutu gibi. Asus çok çok ağır. Malzeme kalitesi ile ilgili olabilir.

Karanlıkta kaplama farkını fark etmeniz zor, gündüz ışık vururken bakın. Herkesin gözü farklı.

aldım 300 lirada puan kullandım mediamarkttan arayışım sona erdi benim artık :D teşekkürler hocam çok şişirdik kafanı. Hakkını helal et

1773949458667.webp

aldım 300 lirada puan kullandım mediamarkttan arayışım sona erdi benim artık :D teşekkürler hocam çok şişirdik kafanı. Hakkını helal et
Helal olsun dostum. 🙂

incehesapta 26ya sattı hocam 1500 maxipuan veriyordu onlarda.

Geri