🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

sadece story mod için alınır mı yaz indirimlerinde bu fiyatlara yine düşer mi?

Arkadaşlar CoD'un hiçbir oyununu oynamadım. Hikayeler rastgele mi yoksa belirli bir örgüde mi ilerliyor ?

Multiplayer modu iyi mi? bide tr yama yapılmadığı için hikayede çok bişey kaybedermiyiz yoksa indirim baya iyi

Call of duty 1 de miydi kapıda ki düşmandan esinlenerek yapılan bölümü. Remake falan yapsalar da tekrar oynasak

Hayatım boyunca şu COD serisini hiçbir zaman oynamak isteyipte oynayamadım belki bir iki oyun birkaç saat oynamışımdır imkan olmadığı için şuanki fiyatlarıda eski oyunlarda dahil çok pahalı bunu alıcam sanırım isterse hikaye modu 30 dk olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece story mod için alınır mı yaz indirimlerinde bu fiyatlara yine düşer mi?
bir daha bu fiyata düşmez bence şuan bütün ülkelerde %90 indirim ile 5 dolar civarlarında satışta

Son düzenleme:
Uzun zamandır istediğin bir oyundu güzel fiyatı görünce hemen yapıştırdım. Hikayesi özellikle eve baskın görevini oynamak için can atıyorum. Oyun arka planda iniyor ve bayram bayram eve bağlanacağım belli oldu 😁

Multiplayer modları hala bir tık doluysa alırım. 2021-22'de 400-500 saat oynamıştım :d

multıplayer okadar sarıyormu hocam ?
Ben o hızlı modların hastasıyım. 500 saat civarı warzone, 500 saat civarıda 2019 warfare saatim var. Silahlar vs top seviyedeydi oyundan canım sıkılınca hesabı satmıştım bir zurna parasına :D pişmanım. Şu anda da aldım indiriyorum.

Ben o hızlı modların hastasıyım. 500 saat civarı warzone, 500 saat civarıda 2019 warfare saatim var. Silahlar vs top seviyedeydi oyundan canım sıkılınca hesabı satmıştım bir zurna parasına :D pişmanım. Şu anda da aldım indiriyorum.
valla bende sırf gecmış oyunları oynamak isteyip oynayamadığım için alıcam şimdi

Geri