❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Çerçevenin üstündeki thermalright yazısını nasıl yok edebiliriz ya

Ekler

• 8A7C591E-3B35-4889-B0B1-3DE6E7C27A63.webp
    8A7C591E-3B35-4889-B0B1-3DE6E7C27A63.webp
    852.3 KB · Hit: 85
Benimki de geldi arkadaslar 2.500 den fazla etmez parlakligi dusuk
IMG_4091.webp

Ekler

• IMG_4092.webp
    IMG_4092.webp
    797.3 KB · Hit: 53
ürün geldi ancak sıcaklık değerlerini yanlış gösteriyor gibi geldi bana.. sıvı soğutmanın göstergesi ile bunun arasında 10 11 derece fark var daha düşük gösteriyor

Ucuz etin yahnisi olmasa yanisi olur.

Anasının aaa...
@shaco27
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Efektif satıcı maliyeti 100 dolar bile değil.......

Görmedim hemen çözelim sorununu knka öncelikle hangi sıcaklığı görmek istediğini seçebiliyorsun. Sen cpu pack olarak da görebilirsin core core da yani tek bir çekirdek sıcaklığını görüyor olabilirsin. Trcc üzerinden bu değerin hangi şekilde gösterileceğini seçebiliyorsun kendin yapmayı dene olmazsa eve geçince video atarım

ürün geldi ancak sıcaklık değerlerini yanlış gösteriyor gibi geldi bana.. sıvı soğutmanın göstergesi ile bunun arasında 10 11 derece fark var daha düşük gösteriyor
Görmedim hemen çözelim sorununu knka öncelikle hangi sıcaklığı görmek istediğini seçebiliyorsun. Sen cpu pack olarak da görebilirsin core core da yani tek bir çekirdek sıcaklığını görüyor olabilirsin. Trcc üzerinden bu değerin hangi şekilde gösterileceğini seçebiliyorsun kendin yapmayı dene olmazsa eve geçince video atarım

Ekler

• 1000082447.webp
    1000082447.webp
    300.7 KB · Hit: 39
Son düzenleme:
Geldi hocam da 1 mm-2mm sanırım dışarıda kalıyor cam kapanmıyor 😂 kasanın dışına koydum yatay şekilde duruyor kasayı değiştirip içine üste yada alta koyacam 😂
Hadi ya. Yazılımı o kadar da kötü değil ama. Çok yavaş değil. Birkaç sn de hemen uyguluyor. Ben de 0.2 mm ile kurtardım 😀
1000061808.webp

• Hahaha
Reaksiyonlar: brnk
Anasının aaa...
@shaco27

Efektif satıcı maliyeti 100 dolar bile değil.......

Kralım çok teşekkür ederim şimdi senin iletiyi görünce düzelttim.. varolasın

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,949
Üyeler
190,301
Son üye
Krtknx