Olmaz, Mastercard kredi kartın yoksa mastercard sanal kart çıkaramazsın.Troy Yapı Kredi bankamatik kartıyla olmaz demi? Birde sanal çıkartabilir miyim MasterCard şartsa
1 Ay microsoft ve apple store 1 ay steam veriyorOcakta verdi, şubatta vermedi, martta verdi, nisanda vermedi...
Yok, geçen ay da yoktu.Az önce Apple ve Microsoft harcamasına 300tl kampanyasıda eklendi uygulamayı kontrol edersiniz.
Ben sabah ps 300 tl ödeme yaptım geri yatmadı parabu ay playstation'u saymıyor mu? posu falan mı değişti
para 2 gün sonra yatıyor sayaca işledi mi ona bakBen sabah ps 300 tl ödeme yaptım geri yatmadı para
Yok hocam sayaçta kazanç 0 yazıyor.Boşa para yatırdık.Steamde kullanayım bari kampanyayı.para 2 gün sonra yatıyor sayaca işledi mi ona bak
Hiç aklıma gelmedi2 gün içinde tl hesabına iade edilmediyse müşteri hizmetleriyle görüş
Hocam aynısını yaşadım. Hem YT Premium alınca saymadı, hem de PS Store harcamamı saymadı. Ya müşteri hizmetlerini arayacaksın ya da Yapı Kredi'nin sitesine gidip ''İletişim'' kısmından ''Bize Yazın''a gir. ''Şikayetim Var'''ı seçip ''Diğer'' seçeneğini seç. Şu tarih ve saatte şu harcamayı yaptım, daha öncesinde şu kampanyaya katıldım ancak indirim tanımlanmadı diye yaz.Yok hocam sayaçta kazanç 0 yazıyor.Boşa para yatırdık.Steamde kullanayım bari kampanyayı.